Audi S4 2019
Audi S4 2019© Audi

Første test af faceliftet Audi A4 med op til 700 Nm

Den faceliftede A4 er hos de danske forhandlere nu – her er Bil Magasinets første indtryk

16. august 2019 af Jacob Dalby

Hvor er vi?

Vi kører den faceliftede Audi A4 i Italien og Østrig i Sydtyrol. Indenfor Italiens grænse ligger Bolzano, hvorfra vi kører mod Bruneck i nord.

Bil Magasinet var inviteret af Audi.

© Audi

Hvad er nyt i Audi A4?

Audi tager det seriøst, når de denne gang præsenterer midtvejsopdateringen af deres mest solgte model. Konkurrencen er benhård med den nyligt introducerede BMW 3-serie og Mercedes C-Klasse. Selv VW Passat er ude med riven med samme teknik og masser af udstyr til en lavere pris.

Audi svarer igen med nyt og mere tidssvarende design: Ny og større grill, nye for- og baglygter med LED som standard og nye kofangere. I kabinen er MMI-drejehjulet til infotainment skiftet ud med en 10,1" touchskærm.

Generelt er der stor fokus på teknologi. For eksempel kan A4 i nogle storbyer nu kommunikere med lyssignalerne. En tæller i bilen viser, hvornår lyssignalet skifter til grønt og en anbefalet hastighed vises i forhold til at ramme den grønne bølge. Det er da smart!

© Audi

Hvad med de andre?

Opdateringen gælder også Audi S4 og A4 Allroad, der begge bliver introduceret lige efter A4 Sedan og Avant. Her er den store nyhed dieselmotoren i Audi S4. Jep – ligesom resten af Audis S-portefølje er S4 nu også med diesel.

Dieselmotoren med 48V mild hybrid yder 347 hk og 700 Nm. Mild hybridsystemet levere strøm, som pumpes ind i maskineriet via startermotoren og den elektriske kompressor, der assisterer turboen ved lave omdrejninger.

Læs meget mere om alle tre modeller i Bil Magasinet. Mon Audi har oppet sig med køreegenskaberne også?

Audi S4 Avant
Audi S4 Avant© Audi

Hvornår lanceres Audi A4?

Den opdaterede A4 er hos de danske forhandlere nu.

Kampagnemodellen Prestige Tour har blandt andet Assistentpakke Tour, fjernlysassistent, sportssæder foran, 4-vejs lændestøtte, parkeringshjælp plus, Audi phone box light med trådløs opladning af telefon med mere. 

Prestige Tour Plus udstyrsversionen koster 15.000 kr., hvor bilen så udstyres med LED for- og baglygter, komfortklimaanlæg i 3 zoner og pneumatisk lændestøtte med massagefunktion.

Priserne for en Audi A4 Avant Advanced Prestige Tour starter ved 469.990 kr. for en 40 TDI med 2,0 diesel med 190 hk og 7-trins dobbeltkoblingsgear.

Beskatningspriserne for stationcaren starter fra 399.990 kr.

Audi A4 Allroad
Audi A4 Allroad© Audi

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...