Er du klar til en Audi RS4 fyldt op med ekstra meget ondskab? Det er vi!

Tyske ABT har givet Audi RS4 et skud proteiner, hvilket får den til at blive mere ond at se på, men den har også flere muskler under motorhjelmen. Læs alt om den nye bil hér!

22. marts 2020 af Christian Birkekvist

80 ekstra hk og 80 ekstra Nm

Så er den tyske-tuner ABT på banen igen. Denne gang er det Audi RS4, der er kommet under kniven. Overarmene var allerede vokset fra 450 hk til 510 hk med ABT Power-kittet, som har været på markedet i et stykke tid, men med ABT Power S, når RS4 nye højder rent effektmæssigt. 

Det er ABT Power S, der forsyner Audi’en med kræfter, og den kommer med en ny motorstyring, ABT Engine Control (AEC), sammen med en ny køler og luftindtag cover. Resultatet er en Audi på steroider med 530 hk og 680 Nm. Sammenlignet med original, har den fået yderligere 80 hk og 80 Nm. 

Mulighed for flere modifikationer

Til de mere visuelle tilbyder ABT også elementer, man ikke finder under kølerhjelmen, som for eksempel deres hækspoiler. Eller nyt udstødningssystem i rustfrit stål med fire enderør i kulfiber. 

Man kan også få et sænkningssæt. Som en del af ABT’s modificeringer kan man også få nyt, sportsligt interiør i Audi RS4’eren.

Få alle bilnyhederne direkte hjem i postkassen. Aktivér dit abonnement i dag ved at trykke på knappen hér!

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...