Nygaard satte bilen i muren

Ikke helt efter planen for Christina Nielsen & Co. på Daytona-banen

14. januar 2015 af Bil Magasinet

Christina Nielsen deltog sammen med sine holdkammerater australske James Davison, danske Christoffer Nygaard og amerikanske Brandon Davis i forberedelserne til årets 24 timers løb på Daytona i Florida, da de fredag til søndag deltog i den officielle test ”The Roar Before Rolex 24”. De fire kørere kørte for The Racers Group i deres Aston Martin V12 Vantage, som deltager i GTD klassen.

Et ærgerligt uheld, hvor bilen havnede i Daytonas berygtede betonmur med Christoffer Nygaard bag rattet, kostede tid på banen, men teamet fik bilen klar igen. Skiftende vejrforhold betød også at betingelserne ikke altid var ideelle og derfor var testen ikke den helt optimale forberedelse til 24 timers løbet, der afvikles sidste weekend i januar.

”Det var sådan lidt af hvert” sagde Christina Nielsen efter testen. ”Det var fedt at være tilbage i bilen og vi fik også prøvet en masse ting, men vi fik desværre ikke al den tid på banen i tørvejr, som vi kunne have ønsket. Hele søndagen regnede det, men det er jo det samme for alle. Det er rigtig svært at vurdere styrkeforholdet mellem de forskellige biler, men jeg tror vi er konkurrencedygtige. Vi har i hvert fald stærke kørere og et stærkt team. Jeg er også rigtig glad for at have Christoffer (Nygaard - red.) med ombord i teamet. Han passede rigtig godt ind, han er hurtig og han er rigtig godt at arbejde sammen med”.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...