© bilmagasinet.dk

Millionærnyt IIII

Ny Aston med max vind i håret.

12. juli 2012 af Andreas Hedegaard

Aston Martins lille iltre sportsvogn V12 Vantage er lige blevet en tand mere eftertragtet. Det engelske adelsmærke har nemlig kappet taget af, så du nu kan nyde det vidunderlige skrald fra V12'eren helt frit og uforfalsket.

Og netop V12'eren er der ikke rørt ved, så i V12 Vantage Roadster lyder slagvolumen stadig på seks liter, hvilket giver 517 hk ved 6.500 o/min og 570 Nm ved 5.750 o/min. Krafterne ledes igennem en sekstrins manuel gearkasse. Det giver fartressourcer til masser af vind i håret og en 0-100 tid på 4,5 sekunder og 304 km/t på toppen.

Roadster-versionen har til gengæld fået en ændret hæk og lavere indsugning i fronten samt opdaterede fjedre og støddæmpere hele vejen rundt, så den kan følge med Coupe-versionen. Samtidig er aristokraterne gået amok i kulfiber med både front-splitter, hæk-diffuser som styrer luften under bilen, samt sidespejls-covers. Hvis det ikke er nok, kan du mod ekstra betaling bestille kulfiberindlæg til instrumentbordet.

Skulle engelsk fuldblod lokke dig, og er du sikker på, at hårrødderne stadig sidder sikkert på hovedet, kan Aston Martin V12 Vantage Roadster blive din for kun 1414.500 dkr. Uden afgift selvfølgelig.     

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...