Få en tur i Aston Martin Vulcan i weekenden

Den er navngivet efter et engelsk bombefly, har over 800 hk og er den hurtigste Aston Martin nogensinde bygget, og du kan få en tur i passagersæder i weekenden.

1. august 2019 af Mathias Brandt

Nu kan du opleve Aston Martin Vulcan til Copenhagen Historic Grand Prix, når den er med i velgørenhedsarrangementet Race for Riget, hvor det er muligt at købe en passagertur rundt på Bellahøj Park.

Aston Martin Vulcan kan også opleves fredag den 2. august, hvor den deltager i paraden af biler, der kører fra Bellahøj Park til Københavns Rådhus, hvor Overborgmester Frank Jensen officielt byder Copenhagen Historic Grand Prix velkommen til byen. Sammen med flere andre af weekendens biler udstilles Vulcan på pladsen foran Rådhuset i tidsrummet 12.30 til 14.00.

Aston Martin Vulcan er på alle måder en vanvittig bil. Motoren er en videreudvikling af motoren i Aston Martin One-77. V12-motoren yder over 800 hk og har en slagvolumen på 7,0 liter. Det er Aston Martins racing-afdeling, som har hjulpet med at hente de mange heste ud af maskinen, der kan justeres i tre ydelsesprogrammer på en drejeknap direkte i kabinen.

Har du lyst til en tur?

Billetsalget til Race for Riget starter lørdag morgen kl. 09.00 fra Race for Rigets billetvogn placeret i Ryttergården ved præmiepodiet.

Der sælges KUN 4 TURE lørdag i Aston Martin Vulcan og prisen er 5.000 kr. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...