Biscayne Boulevard Way 300 Miami Aston Martin Residence

Nu kan du snart bo i et Aston Martin "hus"

De store luksus bilmærker udforsker andre måder at udnytte sine brands på. Aston Martin er i færd med at bygge et højhus i Miami, så du kan bo lige som du kører, hvis du er Aston Martin fan

5. august 2019 af Mikkel Thomsager

Hvordan ville en lejlighed se ud, hvis det var en Aston Martin? 

Spørgsmålet lyder måske kryptisk, men svaret er på vej. Netop i denne uge blev fundamentet til et Aston Martin beboelseshøjhus i Miami fuldført. Det færdige højhus, med 391 luksuslejligheder skal stå klar i 2022.

Det 249 meter høje 66 etagers hus, der bliver bygget på adressen Biscayne Boulevard Way 300 i Miami, får luksuslejligheder på mellem 65 og 1.800 kvadratmeter inklusive syv pent house lejligheder, med udsigt over Atlanterhavet. 

Billigste lejlighed fås fra fem millioner kr. Den dyreste kommer til at koste 340 mio. kr. Angiveligt er halvdelen af lejlighederne solgt.


Så hvad er det, der gør huset til et Aston Martin hus?

Ud over navnet og det luksuriøse udgangpunkt, har Aston Martins design-team angiveligt medvirket i designet af indretningen. Ingen ringere en Aston Martins designchef, Marek Reichman står i spidsen for et team, der udvælger materialer og designer opholdsrum og fællesarealer, som lobby, biograf, fitness rum og mere.

Aston Martins udtryk i byggeriet skal ikke forstås, som at huset får et bil-udtryk, men snarere, at det luksus-DNA, som Aston Martins biler bygger på, nu bliver overført til rum.

Blandt de elementer, Marek Reichman og hans folk har arbejdet på, er møbler og materialerne i rummene, men også detaljer som dørhåndtag og dørnumre har manden bag Aston Martin DB11 haft kontrol med.

Selve huset har Aston Martin dog ikke designet.

Er du interesseret, så se mere på bygherrens site.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...