Stem på Årets Talent

Den 4. februar løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Her kan du stemme på Årets Talent.

15. december 2015 af Dansk Motorsports Award

Torsdag den 4. februar 2016 løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde i de forskellige kategorier.

Nedenfor kan du bestemme, hvem der fortjener prisen som Årets Talent 2015. Prisen gives til den kører, der i 2015 har leveret de bedste resultater nationalt eller internationalt. De nominerede er indstillet af Danmarks Motor Union og DASU.

Og de nominerede til prisen som Årets Talent 2015 er:

Christian Lundgaard
Som søn af den tidligere Europamester i rally, Henrik Lundgaard, har det hele tiden ligget i kortene at Christian skulle køre ræs på højt niveau. Og højt niveau blev det i den grad i 2015, hvor den 15-årige skoleelev fra Hedensted vandt EM for juniorer, foruden en række flotte finalesejre og mesterskaber. Succesen blev heldigvis bemærket også i det store udland, og i 2016 er Christian ”headhuntet” som fabrikskører for Energy.

Nicolai Sylvest
16. oktober blev Nicolai Sylvest med sine blot 18 år yngste deltager VM-afdelingen på Fuji Raceway i Japan for franske Larbre, som stand-in for danske Kristian Poulsen. Ilddåben kom i en for ham ukendt bil og på en ukendt bane med minimal forberedelse, og i tilgift i øsende regnvejr! På trods af dette leverede nordsjællænderen en fornem præstation uden fejl, og fik genvalg til næste afdeling af World Endurance Championship. Dette løb blev kørt i Shanghai, og også her leverede Nicolai varen. Nu venter en spændende fremtid i GT-racing for Nicolai.

Bastian Bøgh Damm
Bastian Bøgh Damm havde på ingen måde den bedste optakt til sæsonen 2015, men på trods af lidt vanskeligheder med, at få givet motorcyklen det perfekte setup, så viste Bastian sig som en af de absolut bedste junior 85cc kørere i Europa og i Verden. I EM 85cc kvalificerede Bastian sig til den afgørende finale i Letland, og her kørte han en samlet EM sølvmedalje hjem. Efterfølgende gjaldt det Junior VM i Spanien, hvor Bastian igen leverede varen, og kunne tage der fra med en yderst velfortjent VM bronzemedalje.

Christian Thaysen
15 årige Christian har brugt 2015 på at bevise at han pt. er den bedste 85cc kører i Danmark, Europa og faktisk hele verden. Den enkleste måde at bevise dette er selvfølgelig at vinde, så det gjorde Christian hele 3 gange og kan dermed kalde sig Danmarksmester, Europamester og Verdensmester i 2015. En imponerende præstation der vidner om et stort talent og en ligeså imponerende stabilitet og evne til at præstere i finaler, hvilket gør Christian til et kæmpe speedway-talent.

Husk at afgive din stemme i de andre kategorier.

 

Årets Talent er sponsoreret af Danmarks Motor Union


Hvem skal have prisen, som årets talent?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...