Stem på Årets Banekører

Den 4. februar løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde. Her kan du stemme på Årets Banekører.

15. december 2015 af Dansk Motorsport Award

Torsdag den 4. februar 2016 løber Dansk Motorsport Award 2016 af stablen. Det hele foregår i MCH Messecenter Herning, og du kan være med til at bestemme, hvem der skal vinde i de forskellige kategorier.

Nedenfor kan du bestemme, hvem der fortjener prisen som Årets Banekører 2015. Prisen gives til den banekører, der i 2015 har leveret de bedste resultater nationalt eller internationalt. De nominerede er indstillet af DASU’s sportschef og formanden for DASU’s udvalg.

Og de nominerede til prisen som Årets Banekører 2015 er:

Michael Christensen
Porsches danske fabrikskører har haft en stor sæson i 2015, hvor tre sejre i World Endurance Championship (Tyskland, USA og Japan) sikrede bronze i FIA World Endurance Cup for GT Drivers, og en plads på det VM-vindende konstruktørhold fra Porsche.
I tilgift har Michael testet Le Mans-vinderen Porsche 919, og aspirerer kraftigt til en plads her indenfor få år.

Jan Magnussen
Veteranen Jan Magnussen fortsætter med uformindsket kraft, og vandt i 2015 to af de mest prestigefyldte langdistanceløb i USA: Daytona 24 Hours og Sebring 12 Hours, begge for Corvette Racing.
I tilgift blev det til en samlet tredjeplads i det amerikanske mesterskab for GT LM., samt tredjepladsen i DTC. Med Jan er det som god vin: han bliver bare bedre og bedre med alderen!

Mikkel Mac
I 2015 fik Mikkel Mac for alvor sit internationale gennembrud, da han sammen med holdkammeraterne fra Formula Racing vandt den samlede sejr i GT Pro i European Le Mans Series.
Undervejs blev det til to klassesejre i de fem løb, og Mikkel Mac var sæsonen igennem den bærende kraft på holdet. Ingen tvivl: falstringen har en stor fremtid i professionel motorsport!

Ulrik Linnemann
For tredje gang på kun fire år sikrede Ulrik Linnemann Danmark ædelt metal ved FIA’s European Rallycross Championship for Super 1600. I den samlede stilling sluttede nordjyden på andenpladsen.
Undervejs blev det til tre meriterende finalesejre i afdelingerne i Tyskland, Frankrig og Italien, og det var kun uheld der forhindrede Ulrik i at nå helt til tops i EM.

Husk at afgive din stemme i de andre kategorier.

 

Årets Banekører er sponsoreret af FDM


Hvem skal have prisen, som året banekører?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Du kan til hver en tid afmelde dig direkte markedsføring. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...