Fisker karma kronprins frederik gumball 3000

Fisker Karma var en relativt klimavenlig plug in-hybrid. Men den når ikke under de 50 g/km af CO2, der i dag denoterer en lavudledningsbil

© Fisker Automotive

Vil du eje Kronprinsens Fisker Karma? Så er det nu, du skal slå til

Nu kan du erhverve dig et stykke dansk hybridhistorie - for bare 645.000 kr. kan Kronprinsens tidligere bil blive din

24. januar 2022 af Frederik Hauschildt

Kronprinsens hybridbil er til salg

Helt tilbage i 2009 kunne Bil Magasinet rapportere, da H.K.H. Kronprins Frederik blev den første ejer uden for Fisker Automotive, der købte og kørte sin Fisker Karma. 

Efter mange år og efter en Europa-rundfart er Karma'en havnet hos en dansker ved navn Emil, der nu ifølge Bilbasen Blog forsøger at sælge bilen videre.

Europarundtur i Gumball 3000

I 2013 havde bilen igen skiftet ejer: På dette tidspunkt var det Fisker-importør, Jacob Nellemann, der stod som ejer af den amerikansk-producerede plugin-hybrid. 

I et forsøg på at promovere CHGP (læs mere her!), som Jacobs far, Jac, står i spidsen for, tilmelder Jacob Nellemann sig selv og bilen Gumball 3000, der i 2013 går fra København til Monaco.

Fisker karma kronprins frederik gumball 3000
© Bilbasen Blog

Til salg på Bilbasen

I dag er Fisker Karma så til salg på Bilbasen. Den står til 645.000 kr., og har kørt 35.000 km siden 2011, hvor den for første gang blev registreret. Efter som bilen var relativt klimavenlig for sin tid, ligger den grønne ejerafgift på 680 kr. årligt - altså en smule mindre end en Kia Picanto, og det samme, som en elbil.

Er du interesseret, kan du læse artiklen på Bilbasen Blog eller se salgsannoncen her.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...