Nu kan du køre Range Rover med god samvittighed

Den nye Range Rover Sport kommer nu også som plug-in hybrid med bedre effektivitet og flere kræfter end nogensinde.

4. oktober 2017 af Mathias Brandt

Den nye Range Rover Sport er Land Rovers første plug-in hybrid. Den nye model hedder P400e, leverer 300 hk med en 2,0 liter Ingenium benzinmotor og yderligere 116 hk (85 kW) med elmotor. Bilen har en total motoreffekt på 404 hk og sprinter fra 0-100 km/t på kun 6,7 sekunder . Løjerne stopper først ved 220 km/t. Med et drejningsmoment på 640 Nm har bilen et stort kræftoverskud, men lavt brændstofforbrug.

Takket være elmotoren har Range Rover Sport P400e et udslip på kun 64 g/km i kombineret EU-cyklus, og elmotoren kan alene transportere dig op til 51 km på ren strøm. Ved hurtigladning kan bilen fuldlades på kun 2 timer og 45 minutter hjemme med en 32 amperes boks monteret. Batteriet kan fuldlades på 7 timer og 30 minutter med et standard 10 amperes ladekablet - det leveres som standard.

Introduktionen af Range Rover plug-in hybrid markerer startskuddet på mærkets strategi om, at alle nye biler skal være elektrificeret fra 2020.

Sammen med introduktionen af plug-in hybrid i Range Rover, er alle Range Rover Sport-modellene blevet faceliftet, som ikke kun er af kosmetisk karakter. Flagskibsmodellen SVR yder nu 575 hk, hvilket gør bilen til den hurtigste Range Rover nogensinde

Fronten er udstyret med intelligente LED forlys og en opdateret frontgrill. På plug in hybridversionen er der adgang til den 7 kW indbyggede lader, der er skjult bag Land Rover logoet.

Som en del af faceliftet får Range Rover også et nyt infotainmentsystemet, som de kalder ’Blade’, hvilket eftersigne skulle være det mest avancerede infotaintmentsystem fra Land Rover nogensinde. Vi kender allerede systemet fra Range Rover Velar, hvor to 10” HD farve touch skærme danner ramme for hele brugerfladen.

De som er ude efter en performance-SUV vil sikkert sætte pris på den nye og potente SVR-model som tager Range Rover Sport til et nyt niveau. Med 575 hk og acceleration fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder og øget brug af carbon gør den nye SVR vildere og mere dynamisk end nogensinde.  

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...