Mystisk! En kinesisk Ferrari-forhandler er lukket, men bilerne står der endnu

Når en bilforhandler lukker, plejer varelageret at blive solgt, men sådan er det ikke gået med denne kinesiske Ferrari- og Maserati-forhandler, hvor superbilerne står og samler støv.

13. august 2020 af Bjørn Skjærup

Forladte superbiler

I Kina åbnede en Ferrari-og Maserati-forhandler i 2005, men kort efter måtte nøglen drejes om. Siden har ingen tilsyneladende rørt de efterladte biler.

Det er aldrig et rart syn. Men samtidig er der noget mystisk – nærmeste dragende over det – når en bilforhandler lukker biksen men lader bilerne stå, skriver boosted.dk.

Ferrari 575 Superamerica
Denne Ferrari 575 Superamerica er en af kun 559 producerede.

Ingen ved, hvad der er sket...

Tilsyneladende har forhandleren været forladt længe. Faktisk næsten lige siden, man slog dørene op tilbage i 2005, forlyder det fra andre kilder. Derudover er meget sparsomt med info om stedet og omstændighederne der gjorde, at forretningen blev lukket.

Dækket af et tykt lag støv står alt fra en Corvette C5 Z06 over Ferrari 575 Superamerica til en Porsche Carrera GT, som bare forfalder. Hvorfor de bare står, melder historien dog ikke noget om.

Porsche Carrera GT Zanzibar red
Der skulle kun være produceret 3 eksemplarer af Porsche Carrera GT i Zanzibar-rød. Én af dem står og samler støv i Kina.

Ultrasjælden Porsche Carrera GT

Særligt Carrera GT’en er interessant. Det skulle eftersigende være nummer 1.255 ud af bare 1.270 producerede af den vilde 5,7-liters V10-maskine. Her i Zanzibar-rød metalic med matchende hjul med centermøtrikker. Angiveligt skulle der kun være produceret tre eksemplarer af Carrera GT i denne farve.

Vildt syn, og trist at så fine vogne bare får lov til at forfalde.

Corvette C5 Z06
En Corvette C5 Z06 er måske ikke verdens mest sjældne superbil, men det er da stadig trist, at den står og keder sig i Kina.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...