Nummerplader til min Caterham
Nummerplader til min Caterham© bilmagasinet.dk

Medaljer på raketten

Så kom der rigtige plader på min Caterham

3. juli 2009 af Mikkel Thomsager

Det har taget lang tid. Alt for lang tid. Men torsdag lykkedes det. Efter en dags indsats med syn, papirer og kontorbesøg, fik min Caterham tildelt registreringsnummeret ZX 36 051, og den er nu officielt medlem af den danske bilpark.

Det gik om ikke let så smertefrit. Fra morgenstunden blev den synet hos Henriks Bilsyn i Frederikssund. Han har styr på det med dataerklæringen, som skal til, for at en Caterham kan synes i Danmark. Og det gik hurtigt. Min Caterham blev synet uden anmærkninger (naturligvis).

Derefter gik turen til Nordisk Veteran Forsikring, for at hente et forsikringsbevis, inden jeg fortsatte mod "Skat" kontoret i Tåstrup, som er eneste sted på Sjælland, hvor man kan afgiftsberigtige importerede, brugte biler.

Også her foregik det prefessionelt, med seriøs og ordentlig behandling. Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet, men det var rart, at møde folk, der vidste hvad de havde med at gøre, og afgiften blev præcis, som jeg havde ventet.

Det tog en hel dag, og jeg nåede ikke på kontoret, men det var en god oplevelse. I dag føler jeg mig lidt mere voksen, lidt lettere, lidt friere - og meget gladere.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...