Isuzu vender tilbage til Danmark

Nellemann Koncernen tager Isuzu's varebiler til Danmark

30. januar 2014 af Mikkel Thomsager

Isuzu har ikke været i Danmark i mere end 20 år, men Nellemann Koncernen, der også importerer Kia og Aston Martin, har forhandlet med det lille mærke i flere år, og nu er aftalen på plads. I første omgang bliver der dog kun tale om én model, nemlig pickuppen Isuzu D-Max.

Nellemann meddeler om den nye import i en kortfattet meddelelse:

"Distributionen vil blive varetaget af Nellemann Koncernen, som med sit store kendskab til og erfaring med erhvervsbilmarkedet er klar til opgaven. Nellemann og Isuzu ønsker at opbygge et stærkt fokuseret forhandlernetværk med fokus på pickup trucks, hvilket vil gøre de attraktive, og ikke mindst økonomiske, varebiler tilgængelige helt ud i alle afkroge af landet."

Den D-Max, vi får, er fra 2012. Den produceres i Thailand og har en 2,5-liters dieselmotor af Euro 5-generation, som fås i flere effekttrin. I Danmark skal D-Max konkurrere med blandt andre Toyota Hilux, Mitsubishi L200, Nissan Navarra, Ford Ranger, Mazda BT50 og VW Amarok.

Sidst Isuzu var i Danmark, var det med Trooper-modellen. Isuzu er delvist ejet af GM, og Isuzu-modellerne sælges som GM-modeller på flere markeder. Isuzu producerer kun erhvervsbiler og er i ørigt en af verdens største producent af dieselmotorer.

Nellemann Koncernen siger endnu ikke noget om introduktionstidspunkt, modelprogram eller priser.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...