© RAM

Helvedes hurtig pick-up er landet i Danmark

Den ekstreme RAM 1500 TRX pickup stormer fremad med 702 hk fra Dodge's voldsomme Hellcat-motor. I eftermiddag kan du selv sparke dæk på monstret, der hænger ud til et Cars & Coffee arrangement hos den autoriserede RAM-forhandler i Randers.

3. september 2021 af Søren Juul
© Bil Magasinet

Bil Magasinets chefredaktør, Mikkel Thomsager, bruger mange arbejdstimer på at underholde resten af redaktionen om fortræffelighederne ved at eje en rustik Mazda B2200 pickup med slap dieselmotor – men ordstrømmen fra chefstolen forstummede pludselig, da en pressemeddelse fra Randers tikkede ind i den fælles indbakke.

© RAM

Den hurtigste og stærkeste serieproducerede full-size pickup-truck nogensinde er netop landet fra USA og er nu klar til levering fra RAM Trucks Danmark / eCAR i Randers, der er en af landets to RAM-importører og autoriserede forhandlere i Danmark.

RAM 1500 TRX bruger Hellcat-motoren fra Dodge’s muskelbiler, som ifølge RAM Trucks Danmark yder 702 hk i den heftige pick-up. Den er en direkte rival til Ford F-150 Raptor, der må nøjes med cirka 250 færre heste i folden. Det gør TRX'en temmelig kvik i optrækket: 0-100 km/t tager 4,5 sekunder ifølge RAM Trucks Danmark.

© RAM

På pressebilleder fra USA er TRX’eren flyvende og den er uden tvivl en barsk fætter, der tåler tæsk. Bilstein har lavet de adaptive støddæmpere og skærmene er udbygget 20 cm for at kunne rumme 325/65-18 offroad dæk fra Goodyear.

Skulle være nogle håndværkere eller andre godtfolk derude, som vil opgraderes til byggepladens vildeste monstertruck, er prisen 899.800 ekskl. moms – oplyser RAM Trucks Danmark.

© RAM

Tidligere vist i Danmark

En RAM 1500 TRX var tidligere i år på visit i Danmark, da en showbil blev vist frem hos landets anden autoriserede RAM-forhandler/importør, S & S Bilhus i Herning, men RAM Trucks Danmark i Randers er den første af de to, der kan smække danske nummerplader på RAM’s vildeste pickup nogensinde. De første to er landet på dansk jord og skal nu leveres til danske kunder – og der skulle være flere biler på vej denne måned. 

Du kan selv se et par TRX på nært hold i dag, hvor RAM Trucks Danmark i Randers afholder Cars & Coffee mellem kl. 17 og 21 på Messingvej 1A. Her skulle også være mulighed for at møde en Ford Mustang GT500 Shelby, et par Corvette C8 og en Jeep Gladiator.

Bil Magasinet vender tilbage med en test af RAM 1500 TRX på dansk jord hurtigst muligt.

Vil du se flere vanvittigt hurtige varebiler? Så klik på lige her!


Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...