Første billeder: Her er den nye Rexton fra Ssangyong

En af de ældste bilmodeller på markedet får endelig en afløser: Den nye Rexton lander i Danmark til efteråret. Her kan du se, hvordan den tager sig ud.

27. marts 2017 af Bil Magasinet

Koreanske SsangYong Motor Company viser de første billeder af den nye Rexton. Den hører til i den store klasse for SUV'er, og målet med modellen er at kombinere komfort, offroad-egenskaber og høj anhængervægt til både professionelt og privat brug.

Modellen erstatter Rexton, der kom til Europa i 2003 og bygger på en endnu ældre platform fra Mercedes ML.


Rexton fås med for- eller firehjulstræk, og har som standard ni airbags. 

Kabinen har mulighed for spejling af smartphone via Apple Carplay og Android Auto, og her er 360 graders kamera og en 9,2" skærm i HD-opløsning. Syv sæder er standard. 

Designerne af bilen har fundet inspiration i det græske tempel Parthenon, der skal udstråle robusthed og autentisk SUV-styling.

Den nye Rexton har premiere på 2017 Seoul Motor Show 30. marts, og forventes til Danmark sidst på året.

2018 Ssangyong Rexton
2018 Ssangyong Rexton
Ssangyong XAVL Concept
Ssangyong XAVL Concept

Ssangyong XAVL Concept

På udstillingen i Genève viste Ssangyong konceptbilen XAVL for to uger siden. Den skal illustrere hvilken vej, mærkets designere arbejder med deres SUV'er.

Ssangyong Korando

Ssangyong viste også en faceliftet udgave af deres mellemstore SUV, Korando. Den har fem sæder og kommer til Danmark senere på foråret med 2,2-liters dieselmotor med 178 hk og 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins automatgear. 

Korando fås med for- eller firehjulstræk og må trække op til 2.000 kg.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...