SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition forfra kinesisk to etager feriebus feriebil

Fars Fede Ferie: Kikset, kinesisk feriebus i to etager

Kinesiske Maxus har løsningen til dig, der ønsker at gå i fodsporene af den uheldige Clark Griswold fra 1980'er-filmen "Fars fede ferie".

25. februar 2021 af Frederik T. Frey

Ja, du kan helt sikkert huske ham – Clark Griswold Jr. portrætteret af Chevy Chase i kultfilmserien fra 1980'erne, "Fars fede ferie". Kør-selv-ferie fik en ny, og skræmmende uheldig samt kikset dimension, som familien begav sig ud på et roadtrip i den fiktive bil, "Wagon Queen Family Truckster". Den rædselsfulde, grønne skabning med for mange forlygter og sidepaneler var baseret på en Ford LTD Country Squire anno 1979.   

Fars fede ferie  Ford LTD Country Squire Wagon Queen Family Truckster

Føj for den lede – familiefædre og feriebiler har sjældent taget sig dårligere ud end i "Fars fede ferie"-filmen fra 1983.

Kinesiske Maxus, et mærke som vi her på Bil Magasinet har testet biler fra, er af den opfattelse, at kør-selv-feriebils-konceptet er moden til et nyt indslag... og en ekstra etage. SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition ligner ved første øjekast horden af de øvrige landevejs-kolonihavehuse, indtil dens anker kastes, og autocamperen får vokseværk.

Elevator mellem to etager

Fuldt udfoldet kan familien boltre sig på to etager, der tilmed har en elevatorforbindelse mellem det nedre og det øvre. Grundplanet er på 20 kvadratmeter, mens de øverste gemakker disker op med yderligere 13 kvadratmeter til de rekreative aktiviteter.

SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition forfra profil bagfra kinesisk

Som om SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition ikke er opsigsvækkende nok i sig selv, er den klistret ind i blikfangs-LED-lys.

Når indstigningstrappens trin er forceret, byder feriebussen på rum med store glasarealer, der sikrer naturligt og rigt lysindfald. Med sammenlagt 33 kvadratmeter er Maxus Life Home V90 Villa Edition ikke langt fra at gøre flere studieboliger til skamme – ikke mindst når det kommer til luksus. Køkkenet er fuldt udstyret, og udover køl, frys og kogeplader kan feriemenuen fremstilles i ovn.

Luksus oppe og ned

Den øverste etage byder på et afslappende miljø, hvor udsigten kan nydes – også når mørket falder på, da loftskonstruktionen er udstyret med LED-belysning. Der er tilmed mulighed for at gøre glaspartierne "frostede", så snagende blikke ikke kan se udefra og ind i autocamperen.

Der er endnu ingen melding, eller tegn i sol og måne, om hvorvidt Maxus Life Home V90 Villa Edition lanceres i Danmark – men vi lover at melde, hvis importøren kommer med en udmelding.

Direkte køn er SAIC Maxus Life Home V90 Villa Edition næppe i de flestes øjne – men den er rummelig og luksuriøs.

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...