SSC Tuatara
© SSC

Der må ikke være tvivl: SSC vil sætte hastighedsrekord igen

Der er tvivl om gyldigheden af SSC's utrolige hastighedsrekord på 508 km/t. Nu svarer Jerod Shelby: Vi gør det bare igen!

3. november 2020 af Frederik Hauschildt

Tvivl om rekorden?

Efter Jerod Shelbys produktionsbil, SSC Tuatara, gennemførte en kørsel med en gennemsnitsfart på hele 508 km/t, var der mange, der ikke ville tro deres egne øjne. Nogle valgte siden at acceptere SSC som verdens hurtigste mærke, mens andre gik til værks med at finde huller i de videoklip, der blev lavet af kørslen. Og huller var der umiddelbart mange af.

Store YouTubere begyndte at så tvivl, og ivrige seere gravede så en tvivlsom sandhed frem: Mange steder i videoklippet stemmer den givne hastighed ikke overens med videoklippets hastighed. Som reaktion på dette, gik SSC i selvransagelse: De hentede alle de videoklip ind, de kunne, og så også selv de punkter, menigheden havde fremhævet.

SSC Tuatara
© SSC

Jerod Shelby tog til YouTube

SSC's næste træk, var at spille med helt åbne kort. Jerod optog en video foran sin bil, hvor han forklarer situationen, og hvorfor SSC vil sætte en ny rekord.

"Den perfekte forestilling jeg havde af denne rekord, er væk nu. Lige meget hvad vi gør i de kommende dage, vil der altid være en plet den," siger han til kameraet. 

Den eneste måde at løse problemet på, er at sætte en ny rekord.

SSC Tuatara
© SSC

Inviterer store navne til at overvære

SSC sigter efter, at der med den nye rekord slet ikke er nogen tvivl. For at sikre det, har Jerod planlagt at bruge en række forskellige midler: Først og fremmest skal GPS-udstyret, der bruges til at måle hastigheden, være bakket op af flere sikkerhedssystemer. Der skal være forskellige mærker af GPS-sensorer, og de skal alle sammen køre individuelt og uafhængigt, mens rekordforsøget udføres.

Derudover har Jerod også opfordret mange af de tvivlere, der spredte rygter om rekordforsøget, til at opleve bilen på første hånd. Han inviterer nemlig store YouTuber-navne som Tim Burton (Shmee150), Misha Charoudin og Robert Mitchell til at se ham over skulderen, når han i den nærme fremtid prøver én gang til at bevise, at SSC har verdens hurtigste produktionsbil.

Se Jerod Shelbys video her:

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...