Nu kan du få hjælp til at finde din drømmebil på brugtmarkedet

Et nyt opslagsværk lavet af Bil Magasinet står klar til at hjælpe dig, hvis du er på vej ud i brugtbil eller flexleasingjunglen. Læs mere her, og bliv klogere.

24. september 2020 af Redaktionen

Brugte Drømmebiler 2020 er klar!

En ny udgave af Bil Magasinets serie af årbøger er på markedet netop nu, og Brugte Drømmebiler 2020 er bogen, som skal hjælpe og guide dig, hvis du er på vej ud på brugt eller flexleasingmarkedet for at finde din drømmebil.

Bogen hjælper dig med at finde specifikke fejl på 112 bilmodeller, og de kan blive guld værd, når du bevæger dig ud på brugtmarkedet. 

Råd, vejledning og guides

I bogen, som er på 179 sider, får du samtidig også råd og vejledning, når det kommer til, at du skal sælge din bil igen. Vi guider dig til at få skudt de perfekte salgsfotos, men vi tager dig også i hånden og hjælper dig med at finde ud af, om du skal sælge din bil privat, til en forhandler, på en bilauktion eller sætte den i kommision hos en bilforhandler. 

Fokus på flexleasing

Flexleasing er blevet en del af vores hverdag i Danmark – i hvert fald, hvis du er ude efter en brugt drømmebil. Derfor har vi meget fokus på flexleasing i Brugte Drømmebiler 2020. Vi gennemgår flere biler, hvor vi har lavet en stribe tilbud i samarbejde med Nellemann Leasing, og så har vi også en leasingguide, hvor vi hjælper dig med at læse og forstå din kontrakt. 

Reportager fra USA

Dernæst hopper vi også i rejsetøjet og drager på reportagetur. Her undersøger vi hvordan det ser ud med de brugte drømmebiler i den absolut dyreste del af USA. Vi finder samtidig også det bilmuseum, som af mange regnes for at være verdens bedst, og netop her finder vi en perlerække af drømmebiler under samme tag. 

Bestil den med rabat hér!

Bogen "Brugte Drømmebiler 2020" er på gaden fra d. 24 september, og har en udsalgspris på 199,95 kr. Bestiller du den direkte i vores Bonnier Shop kan vi dog barbere en hel del af prisen. Læs mere ved at klikke på linket hér, hvor bogen kan bestilles i dag – og så længe lager haves.  

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...