© Bil Magasinet

Brug for en fed biloplevelse? Her er 5 af de bedste bilmuseer du kan besøge fra sofaen

Bare fordi, du er tvunget til at blive derhjemme, behøver du ikke gå ned på biloplevelser. Kom med når vi guider dig til fem bilmuseer, der er mulighed for at opleve på YouTube!

23. marts 2020 af Søren Juul

Petersen Automotive Museum

Verdens bedste bilmuseum ligger på Wilshire Boulevard i Los Angeles, Californien. Det amerikanske bilblad Car & Driver har lavet et par gode videoer fra kælderen, der er kendt som "The Vault", hvor de mest interessante biler holder på lager. 

Mercedes-Benz Museum Stuttgart

Museet i Stuttgart er et must for enhver fan af klassiske Mercedes-Benz. Her får vi en rundvisning af en amerikansk journalist fra The Speed Journal.  

Porsche Museum

Den berømte YouTuber og bilnørd Shmee150, er taget et smut til Porscheplatz i Zuffenhausen for at besøge Porsche's spektakulære museum, der er proppet med legendariske modeller og ikoniske racerbiler. 

BMW Museum 

Er du mere til BMW? Eller bare træt af ævlende YouTubere? Så er den her video fra YouTube-kanalen "Car TV" måske sagen. Her får vi 17 minutters optagelser fra BMW's museum, der slog dørene op første gang i 1973 og ligger i München.  

Ferrari museerne i Modena og Maranello

Coronavirussen umuliggør i øjeblikket besøg i Italiens "Motor Valley", men heldigvis er der masser af video fra området på nettet. I denne video besøger YouTuber'en "GenZ Biker" først Ferrari-museet i Modena, der ligger i forbindelse med Enzo Ferrari's barndomshjem. Herefter tager han til Maranello og besøger fabrikkens eget museum.

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...