Bombesikker og plads til syv: Præsidentens "The Beast" får en ansigtsløftning

Den nuværende model måtte give fortabt, da den for nogle år siden forsøgte at passere et almindeligt lille vejbump – det er formodentlig slut med denne nye luksusslæde til den amerikanske præsident.

16. august 2016 af Jesper Kruuse-Jensen

Her i den skrappe valgkamp om hvem der skal være USA´s næste præsident, lyder rygterne på at bilen, som fragter det nordamerikanske statsoverhoved rundt får en opdatering.

Om bilen – der går under øgenavnet “The Beast” – når at blive klar til brug, når Hillary Clinton eller Donald Trump bliver præsident i begyndelse af januar er usikkert, men GM er i hvert fald i gang med at teste den næste version. 

Hvor den nuværende model har detaljer fra Cadillac STS, ser den nye version ud til lede tankerne mere hen på en Cadillac Escalade eller en CT6 sedan. Bilen skulle efter sigende stadig have plads til 7 personer.

Prototypen der er bombe- og skudsikker, har blandt andet LED-lygter og formentlig en lidt højere frihøjde end den nuværende model, så selv de værste fartbump må give fortabt i forsøget på at bremse uhyret. 

Her kan du se en video fra 2011, hvor netop mangel på frihøjde gav problemer for præsidenten:

Måske er du interesseret i...

Vil du have de seneste bilnyheder?

Du får det eksklusive særtillæg, 9 Spændende Bilsamlinger, til download, efter du har tilmeldt dig nyhedsbrevet. Bemærk dog, at der godt kan gå op til to timer.