Mercedes McLaren SLR
I samarbejde med Biltorvet.dk

3 superbiler på Biltorvet, der fortjener at blive kørt

MyGarage har to fantastiske superbiler til salg på Biltorvet, men vi kan bedre lide tallet 3. Så her er tre superbiler til dem med et solidt bilbudget

21. december 2020 af Gustav Reeh Persson

På Bil Magasinet elsker vi brugte drømmebiler. Så meget, at vi selv har garagerne fulde af dem. Nå, men tilbage til sagen: I dag skal vi kigge på tre brugte biler, som er til salg på Biltorvet og det er sådan set det eneste kriterium for at være med. 

Vi er gået direkte efter de mest vanvittige, mest overdrevne fantastiske biler der er på Biltorvet. Det er jo jul, så vi har lov til at drømme lidt (især efter at vores julegaver kom fra et supermarked i år).

Porsche Carrera GT
I samarbejde med Biltorvet.dk

Porsche Carrera GT | 2004

I 00'erne var der en fantastisk generation af hyperbiler. Porsches bud var denne Carrera GT, en centermotorbil med en skrigende V10-motor. 

Den blev første gang vist Paris Motorshow, hvor Porsche meddelte, at de ikke havde intentioner om at bygge den. Men med profitten fra salget af Cayenne og den store opmærksomhed i ryggen, gik Porsche i gang med at udvikle Carrera GT. 

Motoren er en vanvittig 5,7-liters V10 uden turbo, der yder 612 hk og 590 Nm. Vægten er holdt nede ved brug af kulfiber, så bilen har en tørvægt på kun 1.380 kg. 

Porsche Carrera GT klarer 0-100 km/t på 3,9 sekunder og stopper først accelerationen ved 330 km/t. Motoren trækker på baghjulene via en 6-trins manuel gearkasse, så det er bare med at komme igang.  

Annoncen på Biltorvet viser et fantastisk eksemplar, der kun har haft en dansk ejer med al service hos Porsche. Prisen, tjaaa. Den er 5.706.000 kr. UDEN afgifter og moms. Hvis du vil savle videre kan du her se annoncen på Biltorvet.dk.  

Mercedes Mclaren SLR
I samarbejde med Biltorvet.dk

Mercedes SLR McLaren | 2005

Mercedes SLR McLaren spiller hovedrollen i en Top Gear Challenge mod Oslo. Jeremy Clarkson vælger bilen, fordi det er den ultimative køremaskine, både komfortabel og hurtig i sæson 6, episode 6.

Og hurtig det er den! Motoren er en håndbygget 5,4-liters aluminiums V8 med kompressor. Den yder 626 hk og 780 Nm, hvilket er lidt mere end Porsche'n. Vægten er også markant mere på 1.750 kg og derfor er 0-100 km/t overstået på 3,8 sek. altså kun 0,1 sek hurtigere end Porsche GT. 

Topfarten er også lige over Porsche GT med 334 km/t. Her er der automatgear, så når du skal vise dig, tryk hårdt på speederen! Kabinen er ren luksus og det er hvad vægten er gået til.

Dørene og den laaannnggee kølerhjelm er jeg vild med, og hvis du vil se flere billeder tjek annoncen på Biltorvet. Prisen er kun 1,8 millioner kr. uden afgifter og moms. 

Lamborghini Gallardo Performante Spyder

Lamborghini Gallardo Superleggera Performante Spyder | 2014

Superleggera er lettere og endnu hurtigere end den "normale" Gallardo, hvis du vil finde den præcise model hedder den også LP-570. 

Som modelbetegnelsen afslører yder denne Gallardo 570 hk. Kræfterne kommer fra 5,2 liters V10 motor, der har et moment på 540 Nm. 0-100 km/t foregår på 3,9 sek. altså lige så hurtigt som den 10 år ældre Porsche GT. 

Det er kun firehjulstrækket der gør at Lamborghini'en kan følge med, for Porsche GT har baghjulstræk, hvilket viser hvor vanvittig GT'en er. Lamborghini Gallardo'en fortsætter til topfarten på 325 km/t.

Selvom at det er en roadster har en en tørvægt på beskedne 1.385 kg på grund af massivt brug af kulfiber. Prisen, jaaa den er 854.080 kr. eksklusiv alting, så både moms og registreringsafgift, men den er stadig billigere end de to andre. Hvis du vil drømme mere om varme sommerdage på strandvejen med taget nede, så se annoncen her på BIlltorvet.dk. 

I samarbejde med Biltorvet.dk

Artikelserien på bilmagasinet.dk, hvor vi finder brugte drømmebiler indenfor et bestemt emne, laver vi i samarbejde med biltorvet.dk. Det er redaktionen på Bil Magasinet, der står for at udvælge de brugte biler, men annoncerne vi finder, er alle sammen fra biltorvet.dk. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...