Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.
Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.© Anders Richter

Leasingtilbud: Alfa Romeo Giulia med 280 hk til 7.495 kr. om måneden

Smukke Giulia fås nu i den fyrige 280-hestes Veloce TI-variant som privatleasing i 12 måneder med lav udbetaling

1. juli 2019 af Mathias Brandt


Veloce TI er en forkortelse af Turismo Internazionale og navnet på en motorsportsklasse. Hos Alfa Romeo er det en udstyrsbetegnelse, som har været brugt siden 50’erne og altid præget versioner med et sportsligt udstyr, høj ydelse og de bedste køreegenskaber.

280 hk og firehjulstræk

Alfa Romeo Giulia Veloce TI er med sine 280 hk og firehjulstræk i den grad en sportslig køremaskine. Udstyrsmæssigt kommer den med sorte 19” alu-fælge, Xenon-forlygter med aktivt kurvelys, navigation, DAB og Apple Carplay, skifte-paler i aluminium, kulfiber-beklædninger på instrumentbordet, læderbeklædt instrumentbord, parkeringssensor for og bag, parkeringskamera, nøglefri adgang, adaptiv fartpilot, 8-vejs el-justerbare sportssæder med læder/Alcantara indtræk, varme i rattet og meget mere.

Giulia Veloce TI har så omfattende en liste med standardudstyr, at kun ting som en kulfiberpakke med hækspoiler og sideskørter i kulfiber kan tilkøbes som ekstraudstyr.

Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.
Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.© Anders Richter

Klarer sprinten fra 0-100 på 5,2 sek

Den 2-liters turbobenzinmotor yder 280 hk. Det giver en topfart på 240 km/t, og den når fra 0-100 km/t på 5,2 sek.

Giulia Veloce TI har Alfa’s Q4-firehjulstræk, som betyder, at den som udgangspunkt er baghjulstrukket. Bilen trækker derfor kun på forhjulene, hvis det er nødvendigt. Det sparer også på brændstoffet. Fristes man til sportslig kørsel i sving, eller køres der i vådt eller fedtet føre, kan op til 60 procent af motorens trækkræft overføres til forhjulene på millisekunder, hvilket sikrer køreglæde på et meget højt niveau.

På tilbud som privatleasing 

Alfa Romeo Giulia Veloce TI Q4 aut. koster 755.692 kr., hvilket betyder, at det mest er de billigere varianter af Giulia, vi ser herhjemme. 

Den hurtige Veloce TI er imidlertid på tilbud som privatleasing, hvilket gør den interessant som alternativ til en flexleaset bil – ved privatleasing betaler du for rådighed over bilen, men hænger ikke på noget efter kontraktens udløb.

Alfa Romeo tilbyder 12 måneders privatleasing med 20.000 km kørsel og en udbetaling på 9.995 kr. Herefter er den månedlige ydelse 7.495 kr. inklusive service og dæk, men eksklusive forsikring og ejerafgift – det er faktisk en god pris.

Vil du hellere købe, så se på kampagnetilbuddet Giulia Grand Prix med 200 hk benziner og omfattende udstyr. Den er på tilbud til 419.990 kr. – et prisfald på over 33.000 kr.

Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.
Alfa Romeo Giulia 280 hk Veloce TI Q4 aut.© Anders Richter

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...