Alfa Romeo MiTo
Alfa Romeo MiTo

3 fede Alfa Romeo-brugtkøb til under 50.000 kr.

Alfa Romeo er lig med italiensk skønhed og stolte traditioner. Vi finder tre brugte Alfa'er på Biltorvet.dk, som får føreren til at smile uden at slå budgettet i stykker

11. januar 2021 af Emma Steensen

Denne artikel er lavet i samarbejde med Biltorvet.dk, hvor der altid er tusindvis af biler til salg i alle prisklasser. 

Her har vi taget fat i tre italienske skønheder fra Alfa Romeo, som kan blive dine for under 50.000 kr. Så hvis de fanger din interesse, så skynd dig ind på Biltorvet.dk og snup en før din nabo:

En Mito er en kvik minibil, som oven i købet ser godt ud.

Alfa Romeo MiTo med 144.000 km

Designmæssigt er Alfa Romeo MiTo af den nye skole, men i forhold til køreglæden mangler den lille hurtige racer ingenting. Den lover, i hvert fald hvis vi ser på udseendet, en oplevelse af fart og håndterbarhed. 

Få 3 numre af Bil Magasinet for 99 kr. uden ingen forpligtelser - tjek tilbuddet

Bilen vi har fundet frem på Biltorvet.dk har, med sine 144.000 km, gået på den rigtige side af 150.000 km. Selv om modellen her er med den lille dieselmotor på 85 hk, får du stadig samme smukke ydre og et lavt brændstofforbrug i virkeligheden. Okay, det er ingen raket, men du kan ikke forlange den store pakke for under 50.000 kr. 

Find den lille hurtige MiTo på Biltorvet.dk ved at klikke her

Den ser ond ud, sådan en 159'er, hvilket burde være grund nok til at tage den med i sine overvejelser.

Alfa Romeo Giulia med 173.000 km

Alfa Romeo 159 har looket med sig og ligner næsten en ond racerbil fra nogle vinkler. Eksemplaret her er nok ikke voldsomt hurtig med sine 160 hk, men hvis du vil have en bil, der gør opmærksom på sig selv på andre måder, så er 159'eren helt sikkert en tanke værd. 

Med den begrænsede ydelse slipper du også for at skulle holde lige så meget øje med speedometeret, hvis du trykker til den ude på vejene. Ulempen er et forbrug som i en gammel Saab, det vil sige 10 km/l uanset hvordan du kører.

En Alfa Romeo 159 har stadig det mere klassiske Alfa-design og i denne sammenhæng er det vist udelukkende en god ting. Om den er pengene værd, må være op til en potentiel køber at vurdere ved en prøvetur. 

For at se nærmere på denne Alfa, kan du gå på Biltorvet.dk ved at klikke her. 

Endnu en skønhed fra Alfa Romeo, denne gang i racerrød. 

Alfa Romeo 147 med kun 35.000 km

Endnu et smukt design fra Alfa Romeo udgør 147'eren, som i dette tilfælde oven i købet er blevet dyppet i en lækker Alfa-rød. Den er mindre end storebroren 159, og med en mindre motor på 1,6 liter, som dog er en 16 ventilers Twin Spark, der nok vil tage sig godt ud - især hvis den får nogle tæsk. 

På annoncen på Biltorvet.dk står der, at den har gået sølle 35.000 km, men selv om det kunne være helt fantastisk, er der stadig et forbehold for tastefejl.

3 x trykt Bil Magasinet lige ind af din brevsprække for 99 kr. - var det noget?

147'eren lægger sig under alle omstændigheder pænt i bunken af smukke Alfa Romeo'er, som kan blive dine for under 50.000 kr. 

Hvis du også er blevet fristet af denne lækre, røde brugtbil, kan du finde den på Biltorvet.dk ved at klikke her. 

Lige nu læser andre

Tilmeld dig Bil Magasinets nyhedsbrev

Måske er du interesseret i...