Vi tester BMW X6

Søren Juul har været et smut i de østrigske alper for at lege med den nye BMW X6. Læs hele testen i det nye magasin, der er på gaden nu, og se en lille video her

28. marts 2015 af Søren Juul


Måske var det en skidt idé at kommandere den nye BMW X6 ud af sin komfortzone på Strandvejen i Danmark og ned til de vilde snemængder i Østrig? Den eneste trafik, der færdes på den smalle bjergvej, som fører op til hjertet af det østrigske skisportsområde Lech, er skibusser med klirrende snekæder kørt af chauffører med overskæg, hurtige solbriller og en anstrengt grimasse, når de klemmer turistbussen forbi den nølende BMW, jeg har placeret i vejkanten. 

Jeg samler en portion mod sammen, sætter gearvælgeren i “D” og træder på speederen. X6’erens raffinerede firehjulstræk er næppe noget, der vil løfte øjenbryn til et Land Rover-træf, men det er som skabt til strabadserne i Tirol. Snekæder på Pirelli Scorpion Winter-dækkene er overflødige, og jeg kan mageligt lade mig transportere op i højderne, mens den bayerske kæmpe boltrer sig med træk på alle fire hjul. Hvis du får svedige håndflader her, er det fordi, du har glemt at slå ratvarmen fra eller lider af ekstrem højdeskræk. Anden generation X6 er ikke bange for et snedækket stykke alpevej, men har den andre talenter?

Læs hele artiklen og få svaret i Bil Magasinet nr. 283, der er på gaden nu.X

Måske er du interesseret i...