Så meget lækker coupé-Mercedes får du for 550.000 kr.

Mercedes C-klasse Coupé er lige landet i Danmark. Vi tager en hurtig gennemgang af en af de første eksemplarer på dansk jord

14. februar 2016 af Anders Richter

Hvis du gerne vil skille dig ud, når du cruiser rundt i de smarte gader og stræder i en af Danmarks storbyer, så har du brug for en coupé. Indtil videre har BMW og Audi siddet hårdt på klassen med 4-serien og A5, men nu er Mercedes parat til at slå igen. Den nye C-klasse Coupé er netop landet på dansk jord, og Bil Magasinet er nogle af de første til at få nøglerne til den nye model i hånden. Og det skal I læsere selvfølgelig ikke snydes for.

Derfor lavede Anders Richter en lille video-lyngennemgang af den nye model, så I også kan få et indblik i Mercedes' nye Coupé. Og det er en ret lækker pakke, Mercedes har skruet sammen. Især designet spiller rigtig godt.

Testbilen er en C 250 Coupé med 211 hk, hvilket giver en nul til 100 km/t på 6,9 sekunder. Priserne starter ved 558.700 kr. for den mindste C 180-benziner, mens testbilens startpris lander på 662.100 kr. uden ekstraudstyr. Det er en snert mere, end hvad BMW tager for deres 428i, som både er hurtigere og har flere kræfter. 

Find ud af, hvorfor du bør drømme om den nye Mercedes C-klasse i klippet nedenfor. 

Måske er du interesseret i...