© bilmagasinet.dk

Nissan Rumble

Et facebook-arrangement, som fylder benzin på Uffes bil....

9. marts 2012 af Mikkel Thomsager

Hvis du synes om Uffe Holms spasmagerier, så fylder du benzin på hans bil!

Hvis det lyder underligt, så gå direkte til Nissan Rumbles facebookside (her), hvor der er slags (video-)forklaring.

Nissan Rumble er et PR-stunt, hvor Nissan har engegeret fire kendte personer fra Danmark (Uffe Holm), Norge (Mariann Thomassen, rocksanger, aldrig hørt om hende før torsdag. Hun bliver næppe et hit i Danmark), Sverige (Patrik Sjöberg, tidligere kendt højdespringer - altså atletik) og Finland (The Dudesons stuntman Jukka
Hildén. Øhhhh han er vist kendt).

De skal køre de fire lande rundt på benzin, som de får bevilget i forhold til hvor mange "Likes" de skaffer sig på den facebook-side, der er dedikeret til formålet. Du skal naturligvis gå direkte til Uffe Holms side.

Det hele ender i Stockholm på torsdag, men det blev skudt af på Østerbro i København i torsdags. Meget hipt, fed fest og underligt koncept.

Men det bedste var, at udsmykningen i Pakhus 11 på Østerbro blandt andet bestod af en Nissan Juke R. Bilen som Thomas Brixen kørte i Dubai i sidste måned, og som er på forsiden af dette nummer af Bil Magasinet.

Den ser jo sindsyg ud ude fra, men jeg var spændt på at se, hvordan den så ud indvendig, hvor Nissan har forsøgt at klone kabinen fra en Juke med den fra en Nissan GT-R. Det var faktisk betydeligt bedre, end jeg havde frygtet. Forbavsende veltilpasset og pæn finish. Det kunne der godt blive en lækker produktionsbil ud af.

Kendsgerningen er, at der ikke bliver flere, end de to, der nu findes.

 

Måske er du interesseret i...