F1 Istanbul 2008
F1 Istanbul 2008 ©bilmagasinet.dk

Se formel 1 i HD-format i biografen

Nordisk Films biografer viser formel 1 direkte som forsøg første gang 27. april

22. april 2008

Indholdet fortsætter efter annoncen

Store sportsoplevelser er oplagte til biograflærredet, så Nordisk Film inviterer nu Formel 1-entusiaster til at opleve et F1 grandprix live i biografen i Aarhus, Odense og København. Alle løb bliver vist i biografernes største sal i high definition (HD) og med engelsk kommentator. Ambitionen er at vise samtlige Formel 1-løb direkte i biografer landet over fra 2009, men foreløbig er der planlagt seks løb i år:

Barcelona

27. april viser Nordisk Film Grand Prix direkte fra Circuit de Catalunya, Spanien. Banen er top-moderne og ligger midt i Barcelona.

Tyrkiet

Næste Formel 1-søndag er d. 11. maj, hvor løbet køres i Tyrkiet. Stemningen og opbakningen på Otodrom i Istanbul er helt fantastisk.

Spa 

7. september køres på den klassiske Spa-Francorchamps i Belgien midt i Ardenner-bjergene.

Monza

14. september køres der på Monza. Listen med legendariske sejre og fatale uheld er alenlang. Men med en tophastighed på op mod 350 km. i timen skal man holde koncentrationen fra ende til anden.

Singapore

D. 28. september.

Shanghai  

D. 19. oktober viser vi Grand Prix fra Shanghai International Circuit. Banen er en af de allernyeste og premieren fandt sted i 2004 - derfor - ikke overraskende - har det været den dyreste bane at bygge til dato.

Forsalg på tlf. 70 13 12 11 til Palads København, BioCity Odense & BioCity Aarhus.

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen

Indholdet fortsætter efter annoncen