Audi R18 TDI
Audi R18 TDI © Audi Motorsport

Audi: Her er vores Le Mans-kørere

Stiller med samme ni kørere, som vandt 1-2-3-sejren i 2010

5. februar 2011 af Bil Magasinet

Audi Motorsport's chef Dr. Wolfgang Ullrich har i dag offentliggjort kørerne i teamets tre Audi R18 TDI-biler ved 24-timers Le Mans i 2011. Audi har valgt samme kørersammensætning som på Le Mans i 2010, hvor de ni kørere medvirkede til at ydmyge Peugeot på hjemmebanen med en overvældende 1-2-3 sejr.

Læs om Audis 1-2-3-sejr i vores dækning af Le Mans 2010.

Til Le Mans 24-timers løbet vil Audi R18 med nummer 1 blive kørt af Timo Bernhard, Romain Dumas og Mike Rockenfeller.

De næste to Audi R18 biler bliver besat med Tom Kristensen, Rinaldo Capello og Allan McNish i den ene bil, og i den anden bliver det Marcel Fässler, André Lotterer og Benoît Treluyer.

2011-debut på Spa i Belgien
Audis kører-setup får sæsondebut ved 2. afdeling af Intercontinental Le Mans Cup (ILMC) som køres på Spa-Francorchamps den 8. maj, og her kommer teamet med alle tre biler og derfor også alle ni kørere, til trods for at det er et 6-timers løb.

Ved årets første Intercontinental Le Mans Cup (ILMC) som køres på Sebring, vil Audi stille til start med to Audi R15++ TDI, hvor den ene bil vil blive kørt af Timo Bernhard, Romain Dumas og Mike Rockenfeller og den anden af Rinaldo Capello, Tom Kristensen og Allan McNish.

Tom Kristensen og Allan McNish samt Timo Bernhard og Marcel Fässler er herefter de faste makkerpar i de resterende fire afdelinger af Intercontinental Le Mans Cup, som køres efter 24-timers løbet på Le Mans.

Den 9. februar vil Le Mans 2011 deltagerlisten blive offentliggjort i Paris, og den 2. februar vil Peugeot præsentere deres 2011 90X-racer. Vi følger sagen.

Læs om Audi R18 TDI og hør Tom K's forklaring på, hvorfor bilen både har tag og finner

Måske er du interesseret i...