Vind Gulf-duftserie

Med Steve McQueen som frontfigur lancerer det ikoniske Gulf-brand for første gang en duftserie

17. september 2013

Gulf begyndte at producere brændstof i 1901 og udviklede siden hen de bedste motorolier til kraftfulde racermotorer. I mere end 40 år har Team Gulf deltaget i Le Mans-racerløbet. Gulfs legendariske orange og blå logo har i flere generationer været synonymt med motorsport, fart og maskulinitet, og brandet har i dag opnået en stor retro-værdi.

Designet på de stilrene deodoranter er inspireret af tre ikoniske stilobjekter gennem tiden: Den originale Aston Martin 007 Gulf-bil, Steve McQueens Gulf Racing-dragt fra kultfilmen Le Mans fra 1971 og det mest solgte Tag Heuer-ur nogensinde, Gulf Monaco Watch.

Gulf Original
Denne duft er inspireret af Team Gulfs klassiske orange og blå racerfarver, som vi genkender dem på bl.a. Porsche og Aston Martin til Le Mans. Den opløftende, ozonagtige duft har en akvatisk begyndelse, der udvikler sig med strejf af forfriskende koriander og mynte på en fyldig bund af cedertræ, egemos og moskus.

Gulf Legend
Her er inspirationen hentet fra de berømte Le Mans-striber på ’The King of Cool’, Steve McQueens, racerdragt. Den forfriskende duft fra bergamot udvikler sig til en aromatisk og krydret duft af lavendel og geranium. Duftens bund er fuld af moskus og varme træsorter med et strejf af mos og patchouli.

Gulf Classic
Tag Heuers berømte Gulf Monaco-herreur med sit rå design i sort, stål, orange og blå er inspirationskilden. Duften er varm og orientalsk. Den starter friskt og citrusagtigt med bergamot og citron for siden at udvikle sig til en varm, maskulin duft med strejf af rosentræ og fyldig vetiver. Duften afrundes på en amber- og læderagtig bund med associationer til mos og vanilje.

Vi udlodder 4 x sæt med de tre dufte. Vejl. pris pr. duft: 49,95 kr.

Vinderne trækkes 17. oktober og får direkte besked.


Hvem er frontfigur for duftserien?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...