Vind en Formel 1-rejse

Rapido Travel og Bil Magasinet sender en heldig vinder til Formel 1 med et gavekort på 10.000 kr.

24. marts 2014 af Bil Magasinet

Folkene bag Rapido Travel er tossede med Formel 1, og sætter en ære i at gøre deres motorsportsrejser til en fantastisk oplevelse.

På en rejse som for eksempel Budapest Grand Prix 2014 flyves der fra København til Budapest, hvor man bor i centrum af byen med kort afstand til alle seværdigheder. ­Transfer-busserne er alle af bedste kvalitet.Du får i alt fire dage med Formel 1 i verdensklasse i en af Europas bedste storbyer. Det er oplagt at tage sin kæreste eller kone med på denne rejse, da man kan få både storbyferie og ægte ræs kombineret i én fantastisk tur.

Du får forplejning og overnatter på de bedste hoteller og der er guide med fra både Rapido Travel og BMF1 -Bil Magasinet's store hjemmeside for Formel 1-nørder.

Læs mere på rapidotravel.dk eller ring på 70 22 24 11.

Rapidotravel.dk og Bil Magasinet udlodder et gavekort til en Formel 1-rejse til en værdi af 10.000 kr. - du vælger selv, hvordan du vil bruge gavekortet og til hvilket grand prix.

Vinderen trækkes 26. maj og får direkte besked. Ved deltagelse i konkurrencen bliver du tilmeldt Rapido Travels nyhedsbrev med nyheder og informationer om aktuelle Formel 1-rejser.


Hvad gælder gavekortet til?


Dine oplysninger

ja
nej

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...