Deltag i konkurrencen om 10x2 billetter til Baby Driver + en autentisk jakke

Hovedpræmien har en værdi af 700 kroner. Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at svare på et enkelt spørgsmål.

22. juni 2017 af Redaktionen

Hvem kunne du tænke dig at tage med i biografen og se rå mænd med styr på pedalerne? Vi udlodder 10x2 billetter + 1x 'Baby Driver' jakke til en heldig vinder. Alt hvad du skal gøre for at deltage, er at svare rigtigt på spørgsmålet herunder.

Baby i banken

Han bliver kaldt "Baby" og er lynhurtig i en bil. Trods hans unge alder har Baby været med til at assistere til en masse bankrøverier. Men alt bliver sat på spil, når et røveri går galt. Musik har et stærkt element i denne film og Baby bruger musikken som en playliste til sit liv. På rollelisten ses bl.a. Ansel Elgort, Jamie Foxx, Kevin Spacey og Jon Hamm.

'Baby Driver' har dansk premiere den 29. juni.

Billetterne har en samlet værdi på 200,- mens hovedpræmien, der er jakken + billetter har en samlet værdi på 700,-. 

 


Hvornår får 'Baby Driver' dansk premiere?


Dine oplysninger

ja
nej

Tilmeld mig til Bil Magasinet's nyhedsbrev.
Når jeg deltager i konkurrencen accepterer jeg samtidigt at modtage spændende nyhedsbreve og tilbud om Medieprodukter, Bolig & Livsstil, Sport & Fritid, Rejser, Mode & Skønhed, Dagligvarer, Events, Analyser og Spil via brev, telefon og andre elektroniske medier f.eks e-mail og sms fra Bonnier Publications Koncernen og samarbejdspartnere. Læs mere.

Konkurrencen er desværre afsluttet.

Se flere konkurrencer

Du har allerede deltaget
Tak for din deltagelse!

Måske er du interesseret i...