© bilmagasinet.dk

Kuz Magneten

Tror du ikke på, at en lillebitte Polo kan tiltrække tøser? Så se lige her!

16. oktober 2008 af Vmax

HAR DU BARE VÆRET LIDT MED til træf de sidste 4-5 år, så har du helt sikkert set Bjarnes Polo R23. Igennem årene har den været bygget om utallige gange, og Bjarne har haft utallige hovedpiner med diverse værksteder, hvor bilen har stået og gloet i månedsvis, uden at der blev arbejdet på den. Men her på billederne får du sidste version af Bjarnes CoolCar. Og vi mener virkelig sidste version, for Bjarne har netop solgt bilen.
“Ja, det er utrolig mærkeligt at skille sig af med bilen efter alle de år, men jeg orkede simplethen ikke mere. Ikke flere mærkelige firmaer, der ikke kunne holde, hvad de lovede og ikke mere noget med utallige måneder, hvor jeg ikke kunne køre i bilen,” smiler Bjarne opgivende med et træt grin.
Et trist valg for Bjarne. Han slipper selvfølgelig for alle de kedelige oplevelser, han har haft i forbindelsen med ombygningen, men mon ikke han kommer til at savne tøserne, der slænger sig op af den? Vi fi k i hvert fald solid hjertebanken af May og Michala, mens vi forsøgte at bevare den professionelle mine og skyde billederne af dem. Bjarne har nemlig eget fi rma ved siden af sit 9-17 job. Og det med marketing forstår Polo-ejeren, for hvor end han har stillet op til træf eller lignende, har han ALTID haft et par tøser med. Og vel at mærke tøser af den helt rette kaliber med de helt rigtige former, der sætter ens teenage-fantasier på hidsigt overarbejde. Måske er det derfor, at Bjarnes Polo har vundet hele 18 pokaler i ind- og udland?
Spøg til side. Bjarne har selvfølgelig vundet pokaler, fordi han har bygget en speciel bil. Den har været meget debatteret, men man kan aldrig tage fra Bjarne, at han har gennemtænkt et design, og det er lykkedes ham at føre det ud i livet. Og bilen er ikke bare gennemført med hundredvis af ændringer inde som ude, men du har her en Polo, hvor ingen andre har bygget noget, der ligner bare en lille smule – respekt for det.
Hemmeligheden er design, design og design. Bjarne købte bilen fra ny i 2001, byggede den om og kørte et par år sådan. Men helt tilbage i efteråret 2003 begyndte han at tegne på designet på den Polo, der er endt med at stå færdig her i 2006. Mindst 130 tegninger og en masse blyanter gik der til, inden Bjarne var helt tilfreds med resultatet.
Men nu er bilen altså solgt, og efter Bjarnes eget udsagn så bliver det en Alfa 159 på 20” næste gang. Mon ikke den også får en tur? Det tror vi – det kræver jo lidt at få tøserne til at glo!!

Måske er du interesseret i...