Årets Talent

Her kan du stemme på Årets Talent – prisen er sponsoreret af DASU og Danmarks Motor Union.

1. december 2016 af Dansk Motorsport Award

De nominerede er:

Nicklas Nielsen

I 2016 lykkedes det endelig for dansk kartings største navn at tage det svære skridt op til international bilsport, oven i købet i to klasser. Og hvilken debut blev det ikke. Den 19-årige østjyde vandt rookie-titlerne i både ADAC Formel 4 og Audi TT Cup i Tyskland. Desuden en række vellykkede test i Audis GT3 racer. En unik præstation, der lover godt for fremtiden. Nicklas er endvidere optaget i Audis Driving Academy, og har sikret sig top management fra Kris Nissen og Peter Utoft.

65cc motocross-holdet

De tre drenge, Mads Fredsøe, Albert Legaard og Nicolai Skovbjerg, viste trods deres unge alder flot kørsel, godt kammeratskab, og hvordan en holdturnering skal køres, da de vandt Coupe De L’avenir i Belgien. Et løb, der traditionelt har avlet mange verdensmestre, og et løb der har et meget højt internationalt niveau. Stor fremtid i vente hos de tre.

Max Klinkby-Silver

I 2010 var Max Klinkby-Silver en af de mest lovende unge talenter i dansk karting, og på vej mod den internationale top. Omstændigheder uden for hans kontrol betød desværre et længere afbræk i karrieren, og normalt er det ensbetydende med et farvel til sporten på topplan. Men i 2016 fik Max chancen for at vise sig frem i den nye talentklasse FDM Sport, og den greb han med begge hænder. Det blev til et meget sikkert mesterskab, og karrieren er nu tilbage på sporet.

Patrick Hansen

Unge Patrick Hansen har i 2016-sæsonen imponeret med hans evne til at komme bagfra og køre forbi hans modstandere, hvilket har været meget underholdende. Så selv med de lidt dårlige starter har han opnået store resultater. Han var med til at vinde bronze ved U21 VM for hold i Sverige og blev samlet nummer fem ved U21 VM-individuel, som blev kørt over tre runder. Patrick var meget tæt på at vinde sidste runde i Polen, men blev desværre udelukket i finalen, da han kørte forbi den førende, som styrtede. Det forhindrede Patrick i at vinde på aftenen - og dermed en samlet medalje. 

HUSK: Her kan du stemme på de andre kategorier ved Dansk Motorsport Award

Mere

Måske er du interesseret i...