Årets Road Racing-kører

Her kan du stemme på Årets Road Racing-kører – prisen er sponsoreret af TAGHeuer.

1. december 2016 af Dansk Motorsport Award

De nominerede er:

Simon Jespersen

Simon Jespersen er et nyt, ungt supertalent, vi kan forvente os meget af i fremtiden, og er et varmt svar på en ny international topkører. I 2016 vandt han overlegent det danske mesterskab i Moto3-klassen, og blev nummer to i ADAC’s Nordic European Cup - ligeledes i moto3-klassen.

Lotte Uhre

Lotte Uhre kører ligesom Simon Jespersen også Moto3, og blev i 2016 nummer tre i den samlede DM-stilling. Hun sluttede sidste afdeling af med at vinde begge heat. Lotte er en sej pige med en utrolig stærk vilje, hvilket giver store forhåbninger om en lys fremtid i sporten.

Alex Schacht

Alex Schacht er en topkører. Selvom han har haft travlt med studie og arbejde, og ikke har været i sit livsform, har han alligevel vist, at han med sit rene talent kunne køre et mesterskab hjem i den hårdeste danske klasse, Superbike. Her vandt Alex fire ud af de otte DM-afdelinger.

Danny Raavad

Et stort talent, der har potentialet til at nå langt. Danny Raavad knokler hårdere end mange andre både på og uden for banen og er altid 100 % fokuseret. Han viste i 2016, at han på sin noget mindre 600cc-maskine kunne ligge og presse de forreste superbikere, og vandt DM-klassen, 600 Supersport.

HUSK: Her kan du stemme på de andre kategorier ved Dansk Motorsport Award

Mere

Måske er du interesseret i...