Årets Rally-team

Her kan du stemme på Årets Rally-team – prisen er sponsoreret af Gunnar Aaskov Motorsport.

1. december 2016 af Dansk Motorsport Award

De nominerede er:

Jacob Madsen/Line Lykke Jensen

Makkerparret i den gule og hvide Opel Adam R2 præsterede en fantastisk 2016-sæson, hvor de fejede alt modstand til side og sikrede sig Danmarksmesterskabet i klassen for tohjulstrukne biler op til 1600 cm3. Holdet vandt deres division i alle seks DM-tællende løb, blev mestre før tid, og præsterede ved Danboring Rally Denmark en sensationel andenplads generelt. Holdet startede herudover i fire internationale rallies.

Simon Vallentin/Sune Vallentin

Efter et par sæsoner med sporadisk deltagelse vendte brødreparret fra Nordvestsjælland tilbage for fuld styrke i en af de nye Opel Corsa OPC-modeller. Bilen var ikke klar til sæsonstarten, men da de to gange Vallentin endelig var kørende, kunne ingen af konkurrenterne følge dem i divisionen for de ikke-tunede biler. Efter fire løb med fire sejre var de sikre på Danmarksmesterskabet, og til DM-finalen skiftede de til en lejet Opel Adam R2, hvor de sluttede på en tredjeplads generelt.

Michael Sørensen/Claus Amstrup

De to veteraner koncentrerede sig i 2016 omkring løbsserien for minirallyer, hvor de med en nyindkøbt Skoda Fabia Super 2000 hurtigt blev konkurrencedygtige. Makkerparret viste sig snart at være blandt de hurtigste i den firhjulstrukne klasse, hvor de med sejre i de tre sidste mesterskabsafdelinger sikrede sig en sølvmedalje i kampen om DASU-mesterskabet i minirally.

Esben Hegelund/Karsten Isaksen

Holdet var ubestridt det hurtigste i dansk rallysport 2016, hvor de i en Skoda Fabia R5 fra Wevers Sport dominerede firhjulstrækkerklassen og tog Danmarksmesterskabet allerede efter den fjerde af de seks afdelinger. Holdet var tæt på at gøre rent bord med sejre i alle seks løb, men en slem gang influenza for chaufføren betød, at de måtte trække sig ud af finalen med seks hastighedsprøver tilbage.

HUSK: Her kan du stemme på de andre kategorier ved Dansk Motorsport Award

Mere

Måske er du interesseret i...