Årets Motocross-kører

Her kan du stemme på Motocross-kører – prisen er sponsoreret af Yamaha Supercross & Freestyle Show Herning.

1. december 2016 af Dansk Motorsport Award

De nominerede er:

Sara Andersen

Sara Andersen er stormet frem i sæson-2016, hvor hun kørte et fantastisk Europa Cup-mesterskab hjem blandt de bedste europæiske, kvindelige kørere, ligesom hun har vist stor styrke i DM-dameklassen. 2016 var Saras første år på en stor maskine, hvilket gør præstationerne endnu mere spektakulære. I 2017 satser Sara hårdt på at gøre en god figur i VM-dameklassen, og der er ingen tvivl om, at Sara er blandt fremtidens kvindelige, top-motocrosskørere.

Thomas Kjer Olsen

Thomas har vist stor international klasse i 2016, og specielt hans suveræne guld ved europamesterskabet stikker ud som noget helt særligt. Derudover har Thomas kørt VM-heat, hvor han har blandet sig i toppen af motocross-eliten. Denne flotte sæson har givet Thomas en kontrakt med fabriksteamet, Rockstar Energy Husqvarna, som han skal køre hele VM-serien for i 2017. Thomas kørte yderligere to gode heat til Motocross of Nations, hvor han hjalp Danmark til en 14. plads som nation.

Nichlas Bjerregaard

Nichlas Bjerregaard har haft et forrygende 2016, hvor han trods meget modgang har kæmpet sig til endnu en titel som danmarksmester i MX2-klassen. En titel han forsvarede fra 2015. På den udenlandske scene har Nichlas ligeledes vist god fart i de løb, han har deltaget i. Nichlas kan formentligt føre farten fra Danmark ud på den internationale scene i 2017, hvor han har planer om at køre med i EM-serien.

Nikolaj Larsen

Nikolaj Larsen er nykronet danmarksmester, og så blev han nr. 2 ved det åbne svenske mesterskab. Nikolaj har tidligere vundet EM-sølv, har kørt VM igennem flere sæsoner, og har i 2016 formået at bringe sin professionalisme med ind i det danske samt svenske mesterskab. Nikolaj er ligeledes nomineret for hans stærke danske resultater, samt hans præstation ved årets Motocross of Nation, hvor han viste international styrke og kørte op med verdenseliten.

HUSK: Her kan du stemme på de andre kategorier ved Dansk Motorsport Award

Mere

Måske er du interesseret i...