Årets Karting-kører

Her kan du stemme på Karting-kører – prisen er sponsoreret af Dino Kart og Circle K.

1. december 2016 af Dansk Motorsport Award

De nominerede er:

Noah Watt

Efternavnet er kendt af de fleste danske motorsportsfans, og nu følger Jasons søn i faderens hjulspor som så mange andre sønner af kendte racerkørere. I 2016 blev det til et decideret internationalt gennembrud for den spinkle sjællænder, der var snublende nær et Junior Europamesterskab, men måtte ”nøjes” med sølvmedalje. Det blev også til andenpladsen i WSK Super Master Series, samt Danmarksmesterskabet for juniorer.

Christian Lundgaard

Endnu et ungt kartingtalent med et berømt efternavn. I 2016 rykkede Christian op i seniorrækkerne, og var straks fra starten yderst konkurrencedygtig; bl.a. med en tredjeplads i WSK Champions Cup. Mod slutningen af sæsonen forsøgte Hedensted-knægten sig i den nye FDM Sport klasse, og tog en sejr i andet forsøg.

Det blev også til et officielt DIF Danmarksmesterskab i klassen OK, og hans karriere følges tær af bl.a. F1-stjernen Daniel Ricciardo.

Alexander Müller

Alexander Müller nomineres for hans præstationer i Dansk Super Kart 2016, som han vandt for tredje gang. Samtidig blev det til sølv i DIF-DM. Alexander har i en årrække domineret KF klassen i dansk karting, blandt andet ved at vinde det officielle DIF-DM 2013, 2014 og 2015. Et ægte hattrick. Et skifte til den nye OK-kategori ændrede ikke på dette, og Alexander Müller er fortsat den de andre skal besejre for at vinde titler. Det er anden gang han nomineres i kategorien Årets Kartingkører

Christian Sørensen

I et superstærkt felt på 72 kørere satte danske Christian Sørensen sit helt store aftryk DD2 MAX - finalen ved Rotax Grand Final. På banen i Sarno ved Napoli kæmpede sjællænderen fra starten af de indledende heats med om de forreste pladser, og gik til start i finalen fra anden position. Efter en indædt kamp med den førende blev det også til andenplads i selve finalen, og dermed sølvmedalje i Rotax-seriens største løb i Europa. For at gøre den danske succes komplet var Christian til start for det danske DINO-fabrikat og Kiel Kart.

HUSK: Her kan du stemme på de andre kategorier ved Dansk Motorsport Award

Mere

Måske er du interesseret i...