Hvorfor vil Skat lukke magasinet?

Politiet har hentet Bil Magasinets prøveplader. Vi har ikke gjort noget galt. Skat har bare ændret reglerne

7. marts 2016 af Mikkel Thomsager

Politibetjenten var sådan set venlig nok, og vi kunne jo ikke gøre andet, end at aflevere pladerne, men vi har ikke fået en forklaring, og vi forstår ikke hvorfor. Efter at vi sidste år blev pålagt en uretfærdig ekstra moms, så føles det som om, at Skat er ude efter os.

Vi har ikke gjort noget forkert. Skat har bare ændret retningslinjer og i øvrigt strammet op på gældende regler, så vi reelt overhovedet ikke kan køre på prøveplader mere. Vi kan heller ikke låne andres, fordi vores brug ikke falder inden for gældende regler.

Jeg kan godt forestille mig, at brugen af prøveplader givet på dispensationer har grebet mere om sig, end godt var. Det virker bare magtfuldkomment at fjerne alle muligheder i den retning og så være ligeglad med, om der rent faktisk var nogen, der kom i klemme på den konto.

Vi sidder tilbage i kontorstolen med et stort HVORFOR? Hvorfor må vi ikke lave magasiner? Guder ved, at der er udfordringer nok ved at få det til at lykkes uden ekstra forhindringer. Det er, som om Skat ikke er glade, før redaktionen står i arbejdsløshedskøen.

Måske er du interesseret i...