BMW M3 vs Mercedes C63 AMG. Hvad vælger du
BMW M3 vs Mercedes C63 AMG. Hvad vælger du

BMW M3 eller Mercedes C63 AMG - det er spørgsmålet

Et af livets grundlæggende valg, er det mellem en BMW M3 og en Mercedes C63 AMG. På redaktionen er der langt fra enighed, selv om der kommer en konklusion i næste nummer af Bil Magasinet

29. juni 2015 af Mikkel Thomsager

Så længe Bil Magasinet har udkommet (siden oktober 1991), har redaktionen diskuteret krigen mellem BMW M3 og den tilsvarende C-klasse.

De første år var det ret nemt. C36 AMG fra 1995 var ikke i nærheden af at køre lige op med den allerede da legendariske BMW M3, også selv om E36-versionen af BMW M3 (1992-99) ikke er den mest vellykkede af dem alle.

Men de senere år har Mercedes oppet sig gevaldigt, samtidig med, at BMW er faldet lidt af på den. Eller det synes jeg i hvert fald - og så er det at krigen på redaktionen bryder ud.

For efter at have forgudet BMW M3 i årevis, med E90 modellen fra 2007 som den absolutte yndlingsmodel, så synes jeg den seneste version er faldet af på den. Den er måske en anelse mere rafineret end voldsmanden Mercedes, C63 AMG. Til gengæld er Mercedes-festen så meget desto større, i dag er jeg ikke i tvivl om, at jeg ville vælge Mercedes, af de to.

Men det er der langt fra enighed om på redaktionen, hvor Frederik Frey taler mig voldsom imod.

Hvad synes du?

I næste nummer af Bil Magasinet (BM287), der udkommer den 16. juli, får du hele historien. Skrevet af Frederik – så kender du vinderen - og det er jo helt galt!

Måske er du interesseret i...