Utilfredshed: Porsche er stødt ind i et uventet problem med deres nye Mission E

En kunderundersøgelse har afsløret et stort problem for Porsche Mission E, og Porsche får overordentligt svært ved at løse det.

21. november 2016 af Mathias Brandt

Porsche er stødt ind i lidt problemer i forbindelse med udviklingen af deres nye elbil Mission E.

Porsche har nemlig lavet en undersøgelse blandt deres kunder, som viser, at de elsker motorlyd - og det giver selvsagt nogle problemer i en elbil. Den manglende motorlyd giver også andre problemer. Pludselig kan man høre knirkelyde og vind- og dækstøj i kabinen, som Porsche-kunder normalt ikke er vant til.

- Vores kunder er meget emotionelle, når det kommer til lyd. De har fortalt os, at de elsker rumlen fra motoren og forventer noget lignende i en elbil, udtale Stefan Weckbach, der er ansvarlig for Mission-E projektet, til Bloomberg.

Det bare desværre lidt svært for Porsche at klare den med motorlyden. Men han forsikrer, at de i langt højere grad forsøger at dæmpe støjgener i kabinen. Derfor bruger de også ekstra meget energi på, at samlekvaliteten er i top.

Der var også nogle andre gode råd, som hr. Weckbach kunne tage med sig, da de i sin tid viste bilen på den internationale biludstilling i Frankfurt.

- Der var mange, som var meget begejstrede for bilen, men flere spurgte, om de ikke kunne få den med en V8’er, siger Stefan Weckbach

Det er dog nok ikke noget, vi skal forvente af fremtiden. Så noget tyder på, at de skal ud og kigge på en ny gruppe af kunder til deres elbil.

Måske er du interesseret i...