Spøjst samarbejde: Køb en bil og få en ferie med i købet

Nu bliver det muligt at optjene bonuspoint hos Norwegian, når du køber bil. Pointene kan derefter veksles til en drømmerejse for hele familien.

6. april 2017 af Esben Skrumsager


Nu kan købet af en bil bogstaveligt talt få dig helt op at flyve. ALD Automotive indleder et samarbejde med flyselskabet Norwegians bonusprogram, Norwegian Reward, så købet af en af ALD’s tidligere leasingbiler udløser tusindvis af CashPoints hos Norwegian. Dermed kan købet af en bil give tilstrækkeligt mange point til at flyve hele familien til New York og tilbage igen – eller hvor drømmerejsen nu går hen.

- Vores mål er at tilbyde mobilitet til vores kunder. Med point, der kan veksles til rejser hos Norwegian, giver vi nu kunderne endnu større mulighed for at være mobile på en måde, som alle kan lide, nemlig at komme ud og se verden sammen med familie eller venner, siger Michael Jensen, der er Commercial Director i ALD Automotive i Danmark. 

Det er et udvalg af biler, der normalt sælges gennem ALD carmarket i Taastrup og Fredericia, man nu kan optjene CashPoint på. De tidligere leasingbiler er typisk mellem to og fem år gamle, har fuld servicehistorik og kun én tidligere ejer. 

Senere vil ALD Automotive udvide tilbuddet om at optjene CashPoints til også at gælde privatleasing af nye biler. Her vil pointene blive indsat hver måned på brugerens CashPoint-konto. 

Flere unikke tilbud på vej

Også for Norwegian er der med samarbejdet med ALD Automotive tale om helt nye fordele for kunderne. 

- Vores mål er altid at tilbyde attraktive fordele og optjening af CashPoints til vores medlemmer, og vi er meget tilfredse med at have indgået en attraktiv aftale med ALD Automotive. I fremtiden kan man forvente, at vi kommer til at tilbyde endnu flere forskellige og unikke tilbud, siger Brede Huser, chef for Norwegian Reward.

Det med småt

Ved køb af bil vil man modtage CashPoints ca. en måned senere. 

Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter og gælder kun de udvalgte biler.

Måske er du interesseret i...