© Automedia

Spionfoto: Her er Putins nye limo

What the fuck? Eller "Что за херня" som man ville sige i Rusland. Vores tyske partner Automedia har fanget en forklædt udgave af Putins nye limousine, og den er mildest talt mærkværdig.

27. marts 2017 af Bil Magasinet

Automedias spionfotograf har her til morgen fanget en forklædt prototype til en mystisk limousine, der testes i det nordlige Sverige. Den store bil er set på en frossen sø, hvor der foretages test ved meget lave temperaturer. 

Det er svært at gennemskue bilens linjer på grund af kamuflagen, men vor mand på stedet genkender både designelementer fra Rolls-Royce Phantom og Bentley Bentayga.

© Automedia

Autobild.de skriver at der er tale om test af den kommende russiske luksusbil Kortezh, der i modsætning til Donald Trump’s Cadillac-baserede 'The Beast' vil komme i offentlig handel. 

Der skal angiveligt bygges 5.000 eksemplarer af Kortezh i fire karrosseriudgaver: Lang limo, 4-dørs sedan som på billederne, SUV og MPV. De første 200 biler forventes at blive produceret i år, og de første købere får deres biler sidst på året. 

Produktionen vil ifølge Moscow Times løbe til og med 2020.

© Automdedia

Den russiske handels- og industriminister Denis Mantrurov bekræfter, at et team fra Porsche i øjeblikket er i Rusland for at assistere med udviklingen af Kortezh's drivline. 

Om der er tale om den turboladede V12'er, som var i medierne i oktober 2014, står ikke helt klart, men russiske medier skriver, at motoren vil blive kraftigere end konkurrenterne 

Putin bliver en af de første kunder, der får en Kortezh leveret.

Måske er du interesseret i...