Så er der 17 stk. One-77 tilbage

Aston Martin rapporterer, at de har solgt 60 stk. af deres ultradyre superbil One-77

9. december 2010 af Claus Møller

Prisen fra fabrikken er 10.560.000 kr. uden moms, men det skræmmer ikke de virkeligt velbeslåede bilentusiaster. Aston Martin har solgt 60 stk. af hyperbilen One-77, der skal bygges i 77 eksemplarer.

Chassiset er fremstillet i kulfiber af den canadiske specialist Multimatic. De fremstiller og bager kulfiberelementerne i Ontario, flyver dem til England og samler dem i en samlehal, der er bygget specifikt til One-77. Herefter bygges hver bil i hånden, og de håndbankede karrosseriplader i aluminimum monteres.

Aston Martin oplyser, at mere end halvdelen af køberne har sat kryds i ekstraudstyrslisten ud for en Aston Martin Cygnet i matchende farver. Cygnet er Aston Martins 299 cm lange mikrobil, der begynder sit liv som en Toyota iQ, men ombygges efter køberens ønsker og med kabine af aluminium, glas og læder. Prisen for Cygnet er angiveligt 30.000 pund (250.000 kr.) fra fabrikken.

Vi har set flere teasere for One-77, men ikke nogen så flot som denne. Hør den nyudviklede 7,3-liters V12'er - man skal være lavet af sten for ikke at synes, at den er den ultimative Aston Martin.


Måske er du interesseret i...