Prisregn: Renault har fået vind sejlene med disse nye modeller

Selvom Renault-modellerne ikke gik videre til finalen i Årets Bil 2017, så er de nok ganske tilfredse med den seneste tids prisregn i andre sammenhænge – både herhjemme og i udlandet.

19. november 2016 af Mathias Brandt

Selvom Renault stillede op med fire biler under finaleudvælgelsen til Årets bil 2017, lykkedes det ikke en eneste af dem at komme videre blandt de fem finalister. Men det lader ikke til, at Renault lider nogen nød. De høster i hvert fald en stribe priser både herhjemme og i udlandet.

Sidste uge vandt Renault Talisman årets firmabil 2017, foran business-darlinger som VW Passat og Ford Mondeo.

Et nytænkende design, super komfortabel og godt med udstyr til rimelige priser. Det er nogle af de egenskaber, som juryen lagde vægt på, da Renault Talisman Sport Tourer Energy dCi 160 EDC Intense kørte titlen hjem som ”Årets Businessbil 2017”.

Den årlige kåringen, arrangeret af fagforeningen Business Danmark og Morgenavisen Jyllands-Posten, fokuserer på bilen som arbejdsplads, dvs. komfort, indretning, beskatning, miljø og køreegenskaber. Over to dage blev to håndfulde af årets mest relevante firmabilnyheder testet af otte garvede firmabilister fra Business Danmark, to motorjournalister og en fysioterapeut. 

Mégane vil også lege med

Nu er turen så kommet til Renault Mégane. Den nye Renault Mégane har netop modtaget den internationale pris "Det Gyldne Rat" i kategorien for små/kompakte biler.

Kåringen ”Det Gyldne Rat ” har eksisteret siden 1976 og består af 21 europæiske publikationer fra Axel Springer Verlag-mediegruppen, der blandt andet inkluderer Auto Express i UK, Auto Plus i Frankrig og Auto Bild i Tyskland.

Renault Mégane har i øvrigt også vundet titlen som ”Best family Car” i den skotske udgave af Årets Bil, mens Renault Kadjar blev udnævnt som den bedste crossover.

Den nye Mégane blev især anerkendt for sit dynamiske design, og det høje teknologiske niveau i bilen.

Måske er du interesseret i...