Premiere: Ny Golf lander på det danske marked

Se den nye og faceliftede udgave af VW’s mest populære model.

2. marts 2017 af Redaktionen


VW’s Golf-model har eksisteret siden 1974, og siden den første rullede ud fra fabrikken, har de forsøgt år efter år, at forbedre den populære tysker. Nu er den på banen igen med en ny og faceliftet udgave, som første gang kan ses den 18. og 19. marts hos danske Volkswagen-forhandlere.

Den nye Golf kommer traditionen tro med et omfangsrigt motorprogram, der rækker fra den nye 85-hestes 3-cylindrede 1,0 TSI, der kører op til 20,8 km/l, til den firehjulstrukne 310 hk stærke R-version. Der er med andre ord en Golf til enhver smag, behov eller pris.

Golf 7 satte ved introduktionen i 2012 ny standard for sikkerhed i klassen ved at tilbyde en række innovative assistentsystemer, der normalt var forbeholdt dyrere biler. Den tradition fortsætter den nye Golf, der kan fås med endnu flere assistentsystemer, hvoraf nogle er kombineret i en Førerassistentpakke til 17.495 kr. (Forbeholdt biler med DSG-gear). 

Denne pakke indeholder Adaptiv fartpilot, Laneassist og Traffic Jam Assist, der sammen med City Emergency Brake gør Golf i stand til at køre semi-automatisk ved hastigheder på op til 60 km/t.

Nyt er også, at Front Assist med City Emergency Brake nu er udstyret med fodgængergenkendelse, så Golf advarer og bremser, når systemet registrerer umiddelbar fare for kollision med biler eller fodgængere.

Priserne starter fra 209.994 kroner, og merprisen for DSG-gear er 25.000 kroner. Du kan opleve den nye Golf hos samtlige VW-forhandlere til åbent hus den 18. og 19. marts.

Måske er du interesseret i...