Ny Hyundai Ioniq kan privatleases – her er prisen

En ny undersøgelse viser, at prisen indtil nu har afholdt mange danskere fra at skifte til el- eller hybridbiler. Det vil Hyundai lave om på med muligheden for at lease den nye Ioniq.

5. januar 2017 af Bil Magasinet

Hyundai Ioniq lander i Danmark til februar. Bilen Vil man købe bilen, begynder priserne for hybrid-versionen ved 299.995,- kr., men nu tilbyder Hyundai også hybridudgaven af Ioniq fra 3.795,- kr. om måneden i privatleasing samt en førstegangsydelse på 9.995 kr. Løbetiden er 36 måneder, hvor du ialt kan køre 45.000 km.

Efter afgiftsændringen på elbiler for godt et år siden er salget af biler med grøn samvittighed stagneret, og Hyundai håber på, at de kommende salgs- og leasingpriser på Ioniq kan være med til at øge antallet af el- og hybridbiler på de danske veje.

– Med Ioniq håber vi på at kunne puste nyt liv i markedet for el- og hybridbiler. Ikke alene er bilen, med valget mellem tre forskellige drivmidler, enestående på markedet. Også prisen – hvad enten man vil eje eller lease – er med til at sikre, at drømmen om at kunne køre bil med ren samvittighed bliver tilgængelig for endnu flere danskere, siger Annegrethe Skovby, pressechef hos Hyundai Danmark.

Hybriden kommer først

Hyundai Ioniq kommer i tre forskellige versioner – hybrid, plug in-hybrid og elbil – der matcher tre forskellige typer kørselsbehov. De tre forskellige udgaver kommer til salg på det danske marked på tre forskellige tidspunkter i løbet af 2017. Til februar kan man komme til at eje eller lease hybridversionen, som er den første, der kommer til landet.

Ioniq som elbil kommer til Danmark i løbet af foråret, og her begynder priserne ved 269.995,- kr. Hvad det kommer til at koste at lease elbilen, ligger endnu ikke fast. Plug-in hybriden kommer i sensommeren, og den er heller ikke prissat endnu.

Måske er du interesseret i...