God humor: Se det desperate jobopslag efter ny Formel 1-kører

Kabalen så ud til at være gået op, men pludselig er der et sæde ledigt hos den seneste sæsons absolut stærkeste Formel 1-team. Her kan du se kravene til jobbet hos Mercedes.

8. december 2016 af Esben Skrumsager

Blot få dage efter at have sikret sig titlen som verdensmester i Formel 1 valgte Nico Rosberg at indstille karrieren. Den 31-årige tysker efterlader sig derfor et gabende tomt sæde hos den seneste sæsons stærkeste team, hvilket har fået Mercedes til at indrykke en noget utraditionel jobanonnce:

"Et sæde som racerkører er blevet ledigt i vores team. Som del af et omrejsende hold, vil du være ansvarlig for at køre en F1-bil ved bane-arrangementer herunder demonstrationer, testkørsler og Grand Prix'er.", skriver Mercedes indledningsvist.

"Ideelt set har du erfaring med at køre på racerbane – herunder styring, nedbremsning og i særdeleshed acceleration. Hvis du er indehaver af en FIA Super Licence, er det en fordel."

Du kan læse hele opslaget herunder, hvor Mercedes slutter af med at berolige eventuelle interesserede – en livsforsikring er altså en del af pakken...

Måske er du interesseret i...