32.223 til motorfest i Herning

Der var kø ved dørene til motorshowet Life on Wheels i Herning i weekenden.

8. februar 2016 af Christian Thestrup

Køen ved indgangen vidnede i weekenden om den kæmpe interesse, Motorshow 2016 oplevede. Motorshow 2016 er det største af sin art på dansk grund og udgjorde med alle motorcykelmærker kombineret med specialbiler, aktiviteter og meget mere en stor del af arrangementet Life on Wheels.

Life on Wheels tæller foruden Motorshow 2016 også Dansk Motorsport Award, som foregik i MCH Messecenter Herning torsdag, og Yamaha SuperCross & Freestyle Show, som foregik i Jyske Bank Boxen fredag og lørdag. I alt deltog 32.223 besøgende.

Gæsterne fordelte sig med 19.223 til Motorshow 2016, 11.200 til Yamaha SuperCross & Freestyle Show samt 1.800 til Dansk Motorsport Award.

De fire dage i de to- og firehjuledes tegn blev sparket i gang torsdag den 4. februar med Dansk Motorsport Award, hvilket for første gang fandt sted i Herning. Den nye lokation gav arrangørerne, Copenhagen Event Company i samarbejde med DASU og DMU, mulighed for at skabe et større og mere spektakulært show end tidligere.

 

Fredag og lørdag løb den 22. udgave af Yamaha SuperCross & Freestyle Show af banen. Til formålet var 4.500 tons jord blevet kørt ud i Jyske Bank Boxen, så 30 deltagere fra 14 forskellige nationer kunne dyste om titlen ?King of Herning?. Vinder blev Thomas Ramette fra Frankrig. Foruden tre omgange i finalen, så førte franskmanden alle de heat han kørte både fredag og lørdag. Den schweiziske FMX-legende Mat Rebeaud og det danske talent Alex Porsing var blandt de freestyle riders, som underholdte tilskuerne med vilde tricks og hæsblæsende action på to hjul. 

Som tidligere blev supercross-eventen rigtig flot besøgt. Arrangør Lars Green glæder sig over den store interesse og tilslutning arrangementet oplever år efter år. Det var første gang Life on Wheels løb af stablen, og arrangementet er det første af sin art i Danmark.

Måske er du interesseret i...