Massage og butler i bilen: Sådan virker den nye teknik i Opel Astra

Allerede inden lanceringen i Danmark har Opel Astra sikret sig titlen som Årets Bil 2016 i både Danmark og Europa. Her kan du blive klogere på den nye Astra, som fås med et væld af smarte løsninger.

21. marts 2017 af kommerciel redaktion for Opel

Siden den nye Astra for alvor indtog de danske landeveje i 2016, har både anmeldere og købere været begejstrede for både den opdaterede 5-dørs version og stationcaren Sports Tourer.

Astra har sikret sig titlen som Årets Bil 2016 i både Danmark og Europa blandt andet på grund af de dynamiske køreegenskaber og udvalget af motorer. Men den nye familiebil har flere andre kvaliteter, der er værd at nævne. Den fås nu med en række interessante løsninger som fx massage i sæderne, den personligt betjente OnStar-funktion og avancerede LED-forlygter, som sørger for optimal sigtbarhed.

Sporty elegance og teknologi

Med Astra har Opel sat nye standarder for moderne og intelligente løsninger i sin klasse. En af disse teknologier er de nye IntelliLux LED Matrix-forlygter, der gør det nemmere og mere sikkert at køre i mørke.

De tilpasser automatisk lyset efter kørestil og hastighed, og på den måde er vejen altid oplyst, så du aldrig behøver at bekymre dig om, at du blænder modkørende bilister.

Oplev Matrix-lygterne i videoen herunder:

Velkørende wellness

Indeni byder Astra også på nye funktioner, der ikke normalt er at finde i denne størrelse bil. Der er blandt andet mulighed for massage i førersædet, der desuden kan justeres på 18 måder for en behagelig rygstøtte. 

De ergonomiske sæder gør især de lange køreture til en komfortabel oplevelse.

I Astraen finder du også Opels nye sikkerheds- og serviceassistent OnStar.

OnStar er med dig, hvis du uheldigvis skulle blive involveret i en ulykke – også hvis du ikke selv er i stand til at ringe efter hjælp. Foruden øjeblikkelig assistance ved en ulykke kan du bruge OnStar til at hjælpe med at finde vej - eksempelvis til den nærmeste tankstation eller restaurant. Du trykker blot på den blå knap, og en dansktalende serviceagent vil øjeblikkeligt assistere dig. Du kan læse mere om OnStar her.

Lige nu kan du finde skarpe leasingtilbud på både Astra 5-dørs her og Astra Sports Tourer hos Opel her.

Du kan se Astra Sports Tourer i aktion i videoen herunder: 

Måske er du interesseret i...