Sportscar Event for fuld udblæsning: En rød Ferrari på racerbanen og en passager, der får sit livs oplevelse. Overskuddet går til Børnecancerfonden har de to køredage samtidig en helt anden dimension. © bilmagasinet.dk

Kæmpe 10-års jubilæum for Sportscar Event

Kører penge ind til kræftsyge børn på Jyllandsringen og Sjællandsringen for 10. gang

27. maj 2010 af Steen Bachmann


Til Sportscar Event kan drenge og piger i alle aldre få en tur i en ægte superbil på en rigtig racerbane. Alt overskud går til Børnecancerfonden, og her er ingen fartkontrol eller hastighedsgrænser: Der bliver givet fuld gas!

I år køres Sportscar Event på FDM Jyllandsringen den sidste lørdag i maj og på FDM Sjællandsringen den første søndag i juni.

Arrangementet med codriver-ture i hurtige sportsvogne lokker ejerne af de mest eksotiske og spændende biler frem fra deres garager. I år kommer en Hennessy-tunet udgave af Corvette ZR1, den eksklusive Porsche 911 Sport Classic og legendariske Carrera GT, Lamborghini, Ferrari, Aston Martin; det hele. Men lige så vigtigt som de dyre sportsvogne er de mindre biler, der gør det muligt at få sig en tur fra 300 kr.

Zenvo kommer også
Til Sportscar Event 2010 har du en enestående chance for at opleve den danske superbil, Zenvo ST1.

Som eneste sted i verden vil der blive mulighed for at byde på 3 eksklusive ture som codriver i Zenvo ST1, der afvikles på hhv. FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen - dvs at der udbydes i alt 6 ture til sommerens Sportscar Event.

Turene vil blive udbudt i samarbejde med Lauritz.com, der vil stå for afviklingen af auktionen, når den begynder medio maj 2010.

Rullende biludstilling
”Men Sportscar Event er mere end muligheden for at få en tur som co-driver. Sportscar Event er også en kørende biludstilling - og ikke mindst, en biludstilling med lyd”, forklarer Bo Jørgensen, der er idémand og arrangør.

”At se de nye biler i Bella Center eller måske ligefrem Paris eller Genève er jo en oplevelse for enhver bilinteresseret - men at se bilerne køre, det er jo en hel dimension. Til Sportscar Event er der jo også lyd på - både musikken fra udstødningen og skrigene fra dækkene. Herefter bliver den almindelige biludstilling pludselig som en rockkoncert uden lyd - men til Sportscar Event har vi sat det helt store højttaleranlæg op”.

”Både på FDM Jyllandsringen og FDM Sjællandsringen liner vi bilerne op i ryttergårdene, så alle kan komme helt tæt på - og det er ikke svært at lokke kørerne til lige at åbne motorhjelmen - eller lige give lov til at få lavet et billede ved siden af sportsvognen”

For hvert år Sportscar Event har fundet sted, er der kommet flere og flere for at få en tur.

10 perler fra startlisten 2010

1) Corvette ZR1 Hennessey
2) Porsche 911 Sport Classic
3) Porsche Carrera GT
4) Lamborghini Murciélago LP-640
5) Lamborghini Gallardo
6) Ultima Can Am
7) Ford GT Roush
8) Ferrari California
9) Ariel Atom
10) Porsche 911 GT3 RS

 

Måske er du interesseret i...